Melyik telefont éri meg megvenni jobban? Samsung S24 Ultra vagy Xiaomi 14 Ultra/Pro Szívesen várok más ajánlást is, ami Androidos! Fő cél: Tartósság,Szoftverfrissítés,Android,Gyors töltés
Teljesen egyetértek az elsővel. Hiába jobb ár/érték/arányban a Xiaomi, mert olcsóbban hozzájutsz, hogyha maga a rendszere egy hulladék. Nekem is volt, konkrétan gyárilag tele van a rendszere reklámokkal. Baromira idegesítő.
Mindenképpen a Samsungot vedd!
#1 Tudom, de én például nyomon követem őket, csak a OnePlus meg a hasonlók nem nagyon jönnek be, ezért is várom hogyha, tud valaki valami jót ami nem ez a 2 márka akkor írjon :D
#2 nekem most is az van,de legalább 5-6 éves,gondolom eléggé más a rendszere az újaknak és a régieknek :D
UI: Még a Sony-n is gondolkozom,hátha jönni fog valami új addigra.
Motorola telefonokrol igen olyan van a gyerekeimnek meg nekem is az volt csak összetört az érintőképernyője.
Nekünk megfelel gyors és nincs tele felesleges alkalmazásokal zavaró reklámokal mondjuk gyorsan tölt e relatív .
Pixel egy vágyot telefon nekem tiszta Android felesleges salangok nélkül szoftverfrissítés itt a leghosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!