Valaki segítsen! Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tegnap amikor meg akartam nyitni a facebookot, vagy a messengert rögtön kiléptetett a fiókomból. Utána láttam az emailjeimben, hogy valaki vietnámi feltörte a fiókom, de ha ez nem elég megváltoztatta a jelszavam, és még az email címemet is!!! Nagyon nem szeretném, hogy elvesszenek a messengeres dolgaim, ugyanis eléggé fontos beszélgetések voltak rajta. Vissza lehet még egyáltalán szerezni?2023. okt. 3. 14:37
21/24 A kérdező kommentje:
20# elolvastam nyugi. meg is nyitottam a linkeket, de kell hozzá az igazolványom,hogy vissza lehessen állítani.
2023. okt. 3. 15:31
22/24 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a segítséget, valahogy próbálkozok vele.:)
2023. okt. 3. 15:33
23/24 anonim válasza:
#21 Akkor add meg az igazolványodat! A facebook indokolt esetben kérheti a személyit.
Ezek szerint ez egy indokolt eset.
24/24 anonim válasza:
Ha elolvastad, akkor mi a kérdés? Le voltak írva tisztán és világosan a teendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!