Poco x5 pro vagy sony Xperia 10 V?
E kettő között vacilalok
100eve voltak sony telefonjaim szerettem őket,xiaomi keszulekekrol nincs tapasztalatom
Aki ért hozzá melyiket valasztana a helyembe?
Ezzel most nem sokat segitettel😅mi a baj velük?
Nekem nincs szükségem 300etres telefonokra csak alap dolgokra kéne
Sehol nem találok róla infókat hogy a "Sony szoftvere rossz"
Esetleg valamilyen forrással alá tudod támasztani? Vagy legalább valami konkrétumot mondj hogy mi rossz a szoftverben amire rá tudok keresni . Ez így nem segítség hogy mer szar és kész.
5# xperia e és z1 compact.egyiket se a szoftvere miatt kellett lecserélni
6#nak igazat adok ez nem segítség.mint ahogy az se hogy vegyek samsungot.nem szeretnék,ne te döntsd el.erről a kettőről szeretnék véleményt olyanoktól akiknek járt már a kezében legalább az egyik
Nekem Sony Xperia 10 V van ,július óta használom az égvilágon semmi gond vele. Az árához képpest nagyon jó kis készülék, mondhatni kompakt.
Ha azt nézem hogy már E-sim képes,5g ebben a kategóriában ennyi pénzért egy jó választás volt. Az 5000-s aksival 2-3 napot simán elmegy.
"A másik pedig egy nagyon nevenincs, kínai, gagyi márka."
A Xiaomihoz tartozik, gondolom róluk hallottál.
A kérdés gondolom már nem aktuális, de megválaszolom. Ha nekem kellene választani, egyértelműen a Sonyt mondanám, nem szeretem a kínai telefonokat (Xiaomi és brandjei, Huawei, Oppo, OnePlus, Vivo, Realmen, ZTE stb.), régen a HTC volt nagy kedvenc, most az ASUS.
Objektíven nézve a dolgot viszont a Poco egy jobb telefon.
Poco előnyei:
- erősebb processzor
- 120Hz
- WiFi6
- Gyorsabb töltés
- valószínűleg jobb szoftveres támogatottság
Sony előnyei:
- Jobb kamera
- IP68 por- és vízállóság
Méretre a Sony érezhetően kisebb, ez preferencia kérdése, hogy kinek melyik méret jön be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!