Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hardveraprón megbízható a...

Hardveraprón megbízható a használt iPhone vásárlás?

Figyelt kérdés
Ha régóta tag eladótól veszek, akinek sok jo értékelése van, az megbízható?

2023. szept. 30. 14:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ez a stílus sehol sem nyerő szerintem"

Nehogy már az én stílusommal legyen a baj. Nem látod, hogy az a nyomorék állt belém? Csak feltettem egy kérdést. Jóhogy nem már ne lehessen egy frusztrált kretént széroltani, akinek annyi az élete, hogy anonim módon neten beleköt másokba. Ezen az oldalon ezekkel a véglényekkel ennél normálisabb hangnemet nem érdemes megütni.

2023. okt. 18. 07:00
 12/13 fmaxy ***** válasza:
Igazad van, de akkor is érdemes egy szintet tartani. Mint írtam, én már "öreg motoros" vagyok hardveraprón és nem mindenki paraszt ott. Több százezer forintnyi cuccot adtam már el hardveraprón és soha nem kaptam negatív értékelést. Vannak simlisek ott is, de hamar kigyomlálják az adminok. Ennek ellenére nem árt az óvatosság. Az értékelések azért sokat elmondanak az eladókról. peace
2023. okt. 18. 07:52
 13/13 fmaxy ***** válasza:
2023. okt. 19. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!