Iphone-ról hogyan lehet számítógépre tenni a képeket?
Figyelt kérdés
Valahogy nem ismeri fel a telefont, olvastam, hogy le kéne tölteni az itunest, de azon egyelőre nem igazodok ki. Nincs ennek egy egyszerűbb módja? Eddig androidos voltam és csak rádugtam a telefont a gépre és már meg is volt.2023. szept. 29. 09:46
2/6 anonim válasza:
Én mondtam hogy sz@r, órákat elszórakoztam már ezzel. A legegyszerűbb ha icloudon keresztül letöltöd a pc-re. Ennél csak rosszabb megoldások vannak.
3/6 Morzsi007 válasza:
Összedugod a telefonnal a pc-t. Telefonont feloldani, jön felugró ablak, engedélyezned kell a hozzáférést. Ezután az intézőben látnod kellene az iphone-t, ott lesznek mappák, ha rákattintasz, csak a videók és fotók lesznek, semmi más. Ha nem megy, újraindítás mindegyik eszközön.
4/6 anonim válasza:
Feltöltöd felhőbe. Leginkább automatikusan.
De ha nagyon a gépre akarod tenni, Linuxra van hozzá program, amivel át tudod tölteni a képeket.
5/6 anonim válasza:
ftp-s átvitelt nem tud az ájfos? mert akkor nem kell felhővel meg szoftverekkel sz@rakodni.
6/6 Thunderfairy válasza:
Ha ennyit se tud a nagy menő Iphone akkor át kell menni Samsung/Android-ra. Csak a Samsung a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!