A Spotify alkalmazásban hogyan kell letölteni egy dalt? Nem biztos, hogy jól fogalmaztam meg. Ahhoz, hogy egy dal offline is hallgatható legyen máskor is a Spotify alkalmazásban, mire kell "kattintani"?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 15:46
1/9 anonim válasza:
Van letöltés opció. Értelem szerűen azzal
2/9 A kérdező kommentje:
Bizonyára, csak pont azt keresem. Hol található?
2023. szept. 28. 16:55
4/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg 3 hónapig tartó ingyenes prémium tagság van.
2023. szept. 28. 19:01
5/9 anonim válasza:
A podcasteknél a lejátszás gomb mellett ott van egy lefele mutató nyíl. Azzal letölti az adott részt. De zene mellett már nincs. Ha a konkrét albumot nyitok meg akkor a komplett albumot le lehet tölteni szintén a lefele mutató nyíllal. Illetve ha csinálok egy lejátszási listát akkor a lejátszási lista tartalmát kompletten le tudom tölteni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azt megtaláltam tegnap, hogy hogyan lehet egész albumot letölteni. Akkor egy-egy számot szerinted nem lehet letölteni, csak egy egész albumot?
2023. szept. 29. 12:47
7/9 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom, hogy kell létrehozni lejátszási listát. Máshogy nevezi a Spotify?
2023. szept. 29. 12:48
8/9 anonim válasza:
A zenék mellett kb. ott van egy + gomb, ha arra rákattintasz akkor letöltöd. Ha még egyszer akkor lejátszási listát csinálsz, legalább is iPhone-on így működik, de szerintem mindegyik telefonon így van
9/9 A kérdező kommentje:
#8. Köszönöm szépen, még mindig nem találtam ezt meg.
Lennél olyan kedves és csinálnál egy screenshotot és feltöltöd egy képmegosztóra? Köszi, ha igen.
2023. okt. 19. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!