Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hosszú távra (5 év) milyen...

Hosszú távra (5 év) milyen telefont tanácsos venni? (ami nem nagyon drága)

Figyelt kérdés
Sok elvárásom nincs, átlagos napi használatra szeretném. Az aksi jó lenne ha kibírna 1 napot anélkül, hogy izgulni kelljen miatta.

2023. szept. 25. 12:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ja igen, öcsém pedig egy s9 vagy s10 tulajdonosa, igaz neki cserélnie kell, mert pár hete törte nagyon pókhálósra a kijelzőt és hát már nem hiszem hogy gazdaságos lenne javítani.

Egyszerűen ostobaságokat puffogtatsz, már bocsi.

2023. szept. 27. 22:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Persze, hirtelen minden telefon előkerül, amit megemlítettem, karnyújtásnyira melletted, és mindegyik tökéletesen működik... :D Véletlen egy xperia x8 nincs melletted, vagy egy A2?:DDDDD
2023. szept. 27. 23:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Jaj, tényleg, az általad említett X8, X10, M2, Xiaomi Mi A2, S9, Note 4 és 6s telefonból, ami ha jól számolom 7 telefon, abból egy pont volt nekem és az öcsémnek van egy, ami vagy S9 vagy S10. Szinte hitetetlen :O Tudod hogy volt még más Samsungom is és még Xiaomim is, na meg még iPhonem is, ami nincs a listában? :O Durva mi? Szinte hihetetlen. :O Nem is gondoltad volna, hogy másnak is lehetett az elmúlt x évtizedében több telefonja, nem csak neked? :O

Volt nekem is kakadék Xiaomim, ami 2 évig sem volt használható, de például van olyan Xiaomi is a családban ami 5 évet húzott. Samsungból meg mint említettem, már olyan is van, ami majdnem 10 éves és olyan is ami bőven 5 körül van.

De te nyugodtan használd a 6s-edet, csak azt ne próbáld meg megmondani, hogy soha, senki nem csinált még olyan telefont, ami addig bírná, mert ez nettó szándékos hazugság.

2023. szept. 27. 23:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Látom a szövegértés nem megy. :D

Nem baj, az élet hosszú és az a csodálatos benne, hogy bármikor előveheted újra az általános iskolai tananyagokat, amiből megtanulhatod a múlt idő jelentését is esetleg.. :) Szép estét!

2023. szept. 27. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!