Hogy adhat ki az Apple minőséghibás termékeket? Festéshibásak a 15 Pro-k. Könnyen is törnek.
Szerintem elég durva hogy így kiadták a készülékeket. Nem ilyen minőséget vár az ember egy csúcsmodelltől. Amúgy meg ezért nem szabad előrendelni semmit. Idő mire kiderülnek a hibák. Az meg a másik hogy a titán keret ellenére sokkal jobban törik mint az elődje. A 30 ezres hulladék telefontokjukról ne is beszéljünk. Hetek alatt tönkremegy az a "csoda", amit a bőrtok helyett gyártanak. Szerintem ez konkrétan dühítő.
Gondolom éjszakás műszakban történt a minőségellenőrzés mexikói bevándorlókkal akik átaludták a műszakot.
De nem hiszem, hogy létezik olyan gyártó a világon ahol nem derültek ki termékbevezetéskor apró vagy épp kevésbé apró hibák. Nyilván ciki egy ilyen kaliberű cégnél, de minden a válaszlépésen múlik.
Hardvert soha nem szabad előrendelni, pont az ilyenek miatt.
Maximum játékszoftvert szoktam előrendelni, ha olyan akció, ajándék van hozzá, hogy megéri, de azt ugye javítják később patchekkel.
**Irónia**
Remélem a telefon gyártási azonosítója alapján az Apple felkeresi azt a távolkeleti Foxconn rabszolgát, aki hibát vétett a napi 18 órás műszak során, s az aznapi 1 tál rizs fizettségét levonják, és ostorral jól elverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!