Galaxy A52s 1,5 évest érdemes lecserélni egy új A54-re?
Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 08:37
1/12 anonim válasza:
Te tudod.Nekem nem volt 52es A51em volt majd tavaly karácsonyra kaptam az akkor " új" A53ast.Szerintem semmivel nem tud többet egy A54es.De te tudod.Legalábis samsung samsung.Én nem látok nagy külömbséget egy A51 meg egy A53 között.Jó max jobb a kamerája de össz vissz ennyi. De mondjuk én csak telefonálasra használom meg netezésre ennyi.
2/12 anonim válasza:
Én még nem cserélném le. Nem sokkal jobb az a54. A50-et használok és még az is teljesen jól müködik pedig már lassan 5 éves. Megvárnám inkább a a55-öt ugyhallottam abban több ujítás lesz.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. szept. 23. 09:03
5/12 anonim válasza:
Ha nincs vele problémád, akkor még nem muszáj cserélni. Nem olyan nagy szám az A54.
Nekem Pl. a Samsung nem tetszik, én azért szeretném lecserélni egy IPhone-ra. Kipróbáltam, nem jött be, viszlát!
6/12 anonim válasza:
Én sem váltanék még, ha a meglévő jól működik. Szoftveresen szerintem tök jók a Samsungok, 6 éves telóm is működik még, nem lassabb, mint egy idei kiadású noname teló. Viszont annyira törékenyek, vagy én vagyok nagyon peches, de az évek alatt 4 is törés miatt lett lecserélve :(
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. szept. 23. 09:46
8/12 anonim válasza:
Én sem váltanék, az A52s egy nagyon jól sikerült telefon.
9/12 anonim válasza:
Én is a50-et használok,még működik,igaz már lassulgat,de csak pár hónapja kezdi jelezni hogy csereérett. Jó telók ezek,sokan szidják az A szériát,nekem bejött. Előtte a3 2016 volt 3 évig,annak képernyője ment tönkre. Amúgy 1,5 éves telót nem cserélnék.
10/12 anonim válasza:
#9 Az A50 szerintem egy hulladékra sikerült telefon, nekem 3 évig volt, de utáltam, szar kamera ami képtelen fókuszálni, vacak térerő wifin és mobilhálózaton is, újlenyomatolvasója is gagyi...
Most sima A52-esem van, és sokkal jobb és szerintem amig be nem döglik addig nem is cserélem le, mert semmi olyant nem tudnak az újak amiért érdemes volna kiadni pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!