Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi foglalhatja a tárhelyet...

Mi foglalhatja a tárhelyet laikus felhasználó okostelefonján, ha nem appok, fotók, videók, zenék?

Figyelt kérdés
Azért említettem hogy laikus, mert talán olyat is csinál, amit mások nem.
2023. szept. 23. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

A laikus, hogy felhasználó azt hiszi, hogy nem az "appok, fotók, videók, zenék" foglalják a tárhelyet. Jellemzően torony ívesen ez a legmagasabb amit kitesz a tárhely. Gyakorlatilag felsoroltál mindent.

De a beállításokba ha bemész a tárhelynél részletes kiértékelést kapsz arról, hogy nálad mi a helyzet.

Egyébként a szemét fájlok sokat és itt most nem a sütikre meg a gyorsítótárhelyre gondoltam, hanem olyan képek/videók amivel a felhasználó nem törődik és idővel felgyül.

Pl: képernyőképek, videók, letöltött fájlok. Lehet egyszer lefotózól egy ételreceptet akkor az ott marad a telefonodon, de gyakori, hogy a felhasználó már nem megy többet vissza a képhez. És ha rendszeresen ezt csinálja. Évek alatt sok és más hasonló ilyen kép/videó halmozódik fel. Akár Facebook meme. Internetről kép stb..

2023. szept. 23. 08:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a laikus, nem az én telefonom, csak megkértek, hogy nézzem meg, túl sok idő sem volt rá. Tehát nem azt hiszem, hogy nem képek/videók/zenék, hanem megnéztem, és nem volt sok ezekből, az a pár videó sem 2 órányi 4K felvétel volt... majd az appokat nagyság szerint rendeztem, itt sem láttam problémát. A felhasználó a rendszerkarbantartót is futtatta, túl sok helyet az sem tudott felszabadítani. Igazából annyira nem is laikus.
2023. szept. 23. 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Az appok is verzióról verzióra egyre nagyobbak. Szóval egy régebbi telefonon simán kevés lehet a tárhely egy idő után.

Azt lehet csinálni, hogy mindent lement, ami kell, majd gyári visszaállítás és telepíti a szükséges appokat. Ha így sincs elég hely, akkor új telefonra van szükség.

2023. szept. 23. 08:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Bár csak 16GB a tárhely, az enyémen is ennyi több app letöltése után, és nincs ilyen problémám. Az appok méretét kiírta a rendszer, egyik sem volt túl nagy. Nagyság szerint rendeztem őket, ahogy írtam.
2023. szept. 23. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ott van a beállításokban az arra szolgáló menüpont ami kiírja hogy mi mennyit foglal. Meg kell nézni mi foglal.
2023. szept. 23. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Pár alkalmazást használok, de 32 gb tárhely is kevés a mostaniakhoz (régi telefonom). Azert is cseréltem, mert ez a tárhely jóformán semmire sem elég. Nemhogy 16 gb.
2023. szept. 23. 09:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, felesleges is kommentelnem...
2023. szept. 23. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Semmi.
2023. szept. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!