Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Nokia G42 vagy...

Szerintetek Nokia G42 vagy Nokia G60?

Figyelt kérdés
lassan telefon csere elött állok és ezt a 2 telefont néztem ki a következőnek, mind a 2 nagyon tetszik de 42-nek van lila változata is ami jobban bejön, jelenleg Nokia 5.3 (leánykori nevén 5.2) van és nagyon szeretem

2023. szept. 22. 17:36
A kérdező szavazást indított:
G42
G60
7 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Nfc miatt egyértelmű, G60!
2023. szept. 23. 04:48
 2/10 A kérdező kommentje:
A mostaniban is van nfc de még sosem használtam szóval ez nem kizáró ok kedves 1-es
2023. szept. 23. 05:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, konkrétan mik lennének a kizáró okok?

Így nem kellene minden valasz után ugyanazt leírnod.

2023. szept. 23. 06:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs kizáró ok egyik részéről sem mind a kettő tetszik, a tudásuk pont az ami nekem kell van bennük otg kliens, ujjlenyomat olvasó, face id és hát nokia ami a legfontosabb
2023. szept. 23. 06:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor mi a probléma? Döntsön az ár, vagy ha pénz sem számít akkor a szín!
2023. szept. 23. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Snapdragon 695 minden fronton jobban teljesít, mint a 480+

és a 120hz-es képernyő is a g60 mellett szól.

Ennyi pénzért sokkal jobb telefonok is vannak, de kinek a pap, kinek a paplan.

(A nokia nagyon lemaradt az okostelefonos piacon, már-már cikinek is nevezhető egy ilyennel mutatkozni.)

2023. szept. 23. 06:53
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

Neked ciki a Nokia de van aki nem e szerint választ telefont .

Nekem is Nokia van egy x10 nem érzem cikinek igaz nem is Magyarországon élek itt kutyát nem érdekli milyen telefonod van.

Ja és nem vagyok már annyira fiatal hogy ez ciki vagy nem ciki érdekeljen.

2023. szept. 23. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ha mindkettő tetszik akkor válasz pénz alapján.
2023. szept. 23. 07:17
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanez a chipkészlet már egy 5 éves alsókategóriás Xiaomiban is gyengén muzsikált! Ne vedd meg, max. 50ezres kategória!
2023. szept. 23. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Nokia-t vegyél ha azt szeretnél. Már magyarországon is gyártanak Nokiát, egyedüliként telefont Európában. Meg kell ezt becsülni. Hiába nem a legjobb ár-érték arány, kövi telóm tuti Nokia lesz :)

Nincs bloatware, több évnyi rendszerfrissítés, minőség, megbízhatóság.

Itt nem kell aggódni, hogy a kínaiak adatot lopnak, hiszen még a Nokia szerverek is Finnországban vannak :)

HMD-Nokia hozza azt, mint anno a Nokia. Ugyan az a stratégia, ugyan úgy finnek. Meg kell becsülni, hogy Európának is maradt még a mobilpiacból, arról nem is beszélve, hogy itthon is gyártanak újra.

A design modern, elegáns, letisztult. Az Adnroid nincs teleszemetelve. Megbízható Európai brand. Ha valakinek ezek fontosabbak, mint a jobb ár-étrék arány, akkor megértem ha megveszi.

Kínai autókat is remélem kitilják. Európából most repül az egyik legnagyobb kínai telefongyártó (Oppo, Vivo, Realme, OnePlus, IQOO), mivel a Nokia networks szabadalmait használták úgy, hogy nem fizettek érte. Azt hitték itt lehet simán technológiát lopni. Hát nem jött össze. Európai autóipart kinyírnák a sok elektromos autójukkal. Nem mintha az Németek, Franciák, Stellantis stb. nem tudnának kiváló elektromos autókat tervezni. Kína behozza a kommunista párt támogatásával féláron az autóit és torzítják a piacot. Ez egyértelmű. Telefononkál is évek óta ezt csinálják.

Ha van esze az EU-nak, hamar rájönnek a trükkre.

Ideje lenne észbekapni.

Kínai telefonok is csak azért jobban versenyképesek a többieknél (kivéve iPhone), mint a többi gyártó, mert a kínai kormány önti bele a pénzt. Hogy miért éri meg nekik?

-Adatlopás

-Piacszerzés

-Megfigyelés

-Technológialopás

2023. okt. 4. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!