Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért tudnám eladni a...

Mennyiért tudnám eladni a telefonom?

Figyelt kérdés

Kártyafüggetlen Iphone 13 Pro Max-ról van szó, 512 GB tárhellyel és a kék változat.

Tavaly november 19 óta van használatban, esztétikailag hibátlan mert az elejétől kezdve tok és üvegfólia van rajta, illetve működésileg is hibátlan.

Az aksija 94%-os, ez az egyetlen “hibája” szerintem, de ez nem igazán érződik mert nagy az aksija.

Én olyan 360-380 ezerre gondoltam. Ez reális ár érte?

2023. szept. 20. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagy hetvenezer.
2023. szept. 20. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Kétféle vásárló van.

-Van pénze, és az nem a használt vonalon keres, megveszi biztos forrásból.

-Nincs pénze, és a legolcsóbb lehetőséget keresi.

És van némi szóródás a kettő köözött.

Mivel ez nem új, akik újat keresnek, kiestek.

Marad az olcsót kereső réteg. Aki 250 fölött nem fogja elvinni.

De ne legyen igazam.

2023. szept. 20. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha magamból indulok ki, akkor 250 ezret adnék érte. Többet nem mert akkor inkább nézek valamit újonnan. Szerintem sokan gondolják hasonlóan. Szóval ha nem csak hirdetni, hanem eladni is szeretnéd egy normális időtávon belül akkor 250K.
2023. szept. 20. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!