Szeretitek az AI progikat?
Az appokban azt gyűlölöm hogy azonnal tartja a markát mindegyik. És nem kis pénzeket kérnek.
Nem mondom hogy nekem ingyen kell minden, fizetek szívesen ha valami jót kapok a pénzemért. De amikor 1-2-3 napos ingyenes próbaverziók vannak, azok is úgy telehányra reklámmal, hogy kutyával kell kerestetni az érdemi tartalmat, akkor bizony egy halkan elsuttogott anyázás kiséretében törlöm is kifelé.
Láttam már ilyen zagyva válaszokat, szakmailag minősíthetetlen butaságok.
Ezeket a szövegeket láthatóan a különböző netes fórumokról gyűjtik be.
Láttam olyat is, amikor a Google kereső megjelölt valószínűség alapján olyan választ, ami a gép szerint releváns, mint elsőrendű jó válasz.
Én meg láttam, hogy szakmailag az egy fájóan laikus, ostoba válasz.
Azért javasolnám (poén), hogy csak azt higgyétek el, amit az én szakmai hozzászólásaimból gyűjtenek ki, mert azok több évtizednyi tudáson és tapasztalaton alapulnak és nem szokásom olyanról hantázni, amit nem tudok tényszerűen, biztosra.
Neten sok a hantás alak, akik a tudásuk hézagait csak úgy kitöltik valami random hülyeséggel. Nehéz ezt megérteni, de ilyenek vannak, sajnos.
"Ezeket a szövegeket láthatóan a különböző netes fórumokról gyűjtik be."
vs.
"nem szokásom olyanról hantázni, amit nem tudok tényszerűen, biztosra."
Erről ennyit, szokták volt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!