Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretitek az AI progikat?

Szeretitek az AI progikat?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha aplikációra gondolsz akkor nemm! Egyet próbáltam, de az is pár kérdés után fizetős lett volna, miközben a netes verzió ingyenes. Pár kérdést tettem már fel neki, de a válaszai inkább csak zagyvaságok voltak, sokat rizsázik, még egy egyszerű háromszög hiányzó oldal számításnál is. Meg sokkszor értetlenkedik, szóval eddig nem tudtam nagyon hasznát venni.
2023. szept. 18. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az appokban azt gyűlölöm hogy azonnal tartja a markát mindegyik. És nem kis pénzeket kérnek.

Nem mondom hogy nekem ingyen kell minden, fizetek szívesen ha valami jót kapok a pénzemért. De amikor 1-2-3 napos ingyenes próbaverziók vannak, azok is úgy telehányra reklámmal, hogy kutyával kell kerestetni az érdemi tartalmat, akkor bizony egy halkan elsuttogott anyázás kiséretében törlöm is kifelé.

2023. szept. 18. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. szept. 18. 13:36
 4/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
47%

Láttam már ilyen zagyva válaszokat, szakmailag minősíthetetlen butaságok.

Ezeket a szövegeket láthatóan a különböző netes fórumokról gyűjtik be.

Láttam olyat is, amikor a Google kereső megjelölt valószínűség alapján olyan választ, ami a gép szerint releváns, mint elsőrendű jó válasz.

Én meg láttam, hogy szakmailag az egy fájóan laikus, ostoba válasz.

Azért javasolnám (poén), hogy csak azt higgyétek el, amit az én szakmai hozzászólásaimból gyűjtenek ki, mert azok több évtizednyi tudáson és tapasztalaton alapulnak és nem szokásom olyanról hantázni, amit nem tudok tényszerűen, biztosra.

Neten sok a hantás alak, akik a tudásuk hézagait csak úgy kitöltik valami random hülyeséggel. Nehéz ezt megérteni, de ilyenek vannak, sajnos.

2023. szept. 18. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
#4 Leállhatnál már az önfényezéssel, aztán csodálkozol ha emiatt lepontoznak! Aztán meg hisztizel.
2023. szept. 18. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

"Ezeket a szövegeket láthatóan a különböző netes fórumokról gyűjtik be."

vs.

"nem szokásom olyanról hantázni, amit nem tudok tényszerűen, biztosra."

Erről ennyit, szokták volt mondani.

2023. szept. 18. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Jókat szórakozok pl. a Bard-dal, de néha nagyon gatya dolgokat tud válaszolni :D Az mondjuk kicsit irritáló, hogy fullra elhiszi, amit állít akkor is, ha egymás után többször megkérdőjelezem. Inkább mond 10. alkalommal is fals infót, mint hogy rákérdezzen, hogy szerintem mi a helyes válasz. Szóval szerintem jók ezek, csak az egójukat lejjebb kéne állítani :D
2023. szept. 18. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 Most megvilágosodtam! "Szervizmérnök úr" is AI, amennyit zagyvál folyton, totál rá vall, hogy chatgpt
2023. szept. 18. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A mérnöknek most igaza van. Rengeteg baromságot összehordanak ezek az AI-s dolgok... szerintem sok mögött nincs is ténylegesen AI, csak valami random szöveggenerátor. Olyan orbitális baromságokat tudnak összehordani hogy megfájdul bele az ember feje. Múltkor még a wiki cikket sem tudta rendesen bemásolni az AI... ennyit az AI-ról.
2023. szept. 18. 14:34
 10/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2023. szept. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!