Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik német boltban érdemeseb...

Melyik német boltban érdemesebb telefont vásárolni? Mármint ahol a legjobb áron van.

Figyelt kérdés

Medimax, media markt rátesz sokat.

Esetleg tudtok jó boltot?

2023. szept. 18. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az, ha Facebookon rákeresel olyan csoportokra, mint például "Németországban élő magyarok". Nem tudom, hogy konkrétan ilyen csoport létezik-e (más országnevű csoport létezik).
2023. szept. 20. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezenkívül használd a google (vagy más) keresőt. Csak látod az árakat németül is...

Meg szerintem Németországban is vannak olyan oldalak, amik más oldalak árait összehasonlítják.

2023. szept. 20. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Media Markt, saturn, medimaxstb ilyen nagyobbwkwt ismerek.

De azok ráteszik a maguk hasznát bőven.

2023. szept. 20. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Nézd, olyan világban élünk, ahol sokan nagy hasznot tesznek amikre csak lehet. Nyilván nem a létszükséglet miatt, hanem a profit maximalizálása érdekében. Ez nemcsak Németországban van így, hanem szinte a világ összes országában (lehet, hogy 1-2 kicsi országban ez kevésbé jellemző). Ez valóságismeret.

Németországban többet keres az ember, de a megélhetés és a tárgyak is többe kerülnek. Ezt ne hagyd figyelmen kívül!

Nem mindig a nagy multik árulják a legolcsóbban a dolgokat, de én nem Németországban élek, ezért semmi egyéb információval nem tudok szolgálni.

Ha Németországban élsz, akkor nem egy (inkább) Magyarországon élő magyaroknak szánt oldalon - tehát a gyakorikerdesek.hu-n - kellene tájékozódni, hanem egy Németországban élő magyaroknak szánt oldalon vagy csoportban. Pontosan ezért tanácsoltam azt, hogy keress rá Facebookon. Ez célirányos keresés.

Az utat már megmutattam. Tőled függ, hogy rákeresel-e Facebook-on az említett nevű csoportra vagy sem.

Ezen az oldalon szerintem legalább 85%-ban Magyarországon élő magyarok vannak jelen, nem pedig Németországban élő magyarok, így tehát itt aligha fogsz érdemleges választ kapni, különösen nem az Elektronikus eszközök --> Mobiltelefon kategóriában; ez nem külföldi kategória. És itt nincsen Németországra specializálódott kategória.

2023. szept. 20. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, rákerestél Facebook-on?
2023. szept. 22. 17:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogy kerestem, de megkérdeztem angol gyakorihoz hasonló oldalon és azt mondták 949 az alja, ha annyi a media marktban, máshol sem kapom meg olcsóbban.
2023. szept. 22. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
"Dehogy kerestem" - "Tetszik" a hozzáállásod... Tényleg nem ott kell a választ keresni, ahol a legesélyesebb pfffff Még én kérek elnézést, hogy ennyi sok maszlag dolgot írtam!! Bocsánat!!
2023. szept. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!