Melyik német boltban érdemesebb telefont vásárolni? Mármint ahol a legjobb áron van.
Medimax, media markt rátesz sokat.
Esetleg tudtok jó boltot?
Ezenkívül használd a google (vagy más) keresőt. Csak látod az árakat németül is...
Meg szerintem Németországban is vannak olyan oldalak, amik más oldalak árait összehasonlítják.
Media Markt, saturn, medimaxstb ilyen nagyobbwkwt ismerek.
De azok ráteszik a maguk hasznát bőven.
Nézd, olyan világban élünk, ahol sokan nagy hasznot tesznek amikre csak lehet. Nyilván nem a létszükséglet miatt, hanem a profit maximalizálása érdekében. Ez nemcsak Németországban van így, hanem szinte a világ összes országában (lehet, hogy 1-2 kicsi országban ez kevésbé jellemző). Ez valóságismeret.
Németországban többet keres az ember, de a megélhetés és a tárgyak is többe kerülnek. Ezt ne hagyd figyelmen kívül!
Nem mindig a nagy multik árulják a legolcsóbban a dolgokat, de én nem Németországban élek, ezért semmi egyéb információval nem tudok szolgálni.
Ha Németországban élsz, akkor nem egy (inkább) Magyarországon élő magyaroknak szánt oldalon - tehát a gyakorikerdesek.hu-n - kellene tájékozódni, hanem egy Németországban élő magyaroknak szánt oldalon vagy csoportban. Pontosan ezért tanácsoltam azt, hogy keress rá Facebookon. Ez célirányos keresés.
Az utat már megmutattam. Tőled függ, hogy rákeresel-e Facebook-on az említett nevű csoportra vagy sem.
Ezen az oldalon szerintem legalább 85%-ban Magyarországon élő magyarok vannak jelen, nem pedig Németországban élő magyarok, így tehát itt aligha fogsz érdemleges választ kapni, különösen nem az Elektronikus eszközök --> Mobiltelefon kategóriában; ez nem külföldi kategória. És itt nincsen Németországra specializálódott kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!