Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert veszi meg valaki a...

Miert veszi meg valaki a legujabb iphonet?

Figyelt kérdés
Sok ember mar elo is rendelte, csak nem ertem hogy tudnak ennyit adni egy telefonert, masnak tobb honapot kell dolgozni vagy mas orszagban tobb evet is hogy egy ilyet meg tudjanak venni ok meg gondolkodas nelkul rendelik
2023. szept. 16. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert megtehetik hogy ennyire szórják a pénzt az ablakon.Nem gond.Csak nem értem hogy ez téged miért zavar? Oké, nyilván azért mert te ezt nem teheted meg, nyugi én sem.De nem is érdekel különösebben.
2023. szept. 16. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
3%
Mert mindenki konzumerszar.
2023. szept. 16. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Sok pénzt nem tudják mire szórni már meggazdagodtak nagy részük törvénytelenül
2023. szept. 16. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
#3-as vagyok, én nekem nincs ennyi pénzem de boldog vagYok és boldogság többet ér mindenfajta penznel
2023. szept. 16. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
Engem csak annyiban érdekel, hogy elbutulnak még jobban, és pont nem az ilyen emberekre van szükség ahhoz, hogy változás legyen a táasadalomban. Hanem olyanokra, akik még tudnak gondolkodni. A butafon pont az agyukat zsugorítja. A legegyszerűbben kezelhető telefon.
2023. szept. 16. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Mert van rá pénzük / olyan országban élnek, ahol ez nem egy ökör ára.
2023. szept. 16. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
2023. szept. 17. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!