Budapesten van olyan telefon szervíz, ahol a nem a teljes kijelzőt cserélik betört kijelző esetén hanem csak a külső üveget?
Figyelt kérdés
A belső panel ugyanis nem sérült, ezért szeretném olcsóbban megúszni (Xiaomi 11T pro amoled kijelző).2023. szept. 16. 17:51
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Több vele a macera mint egyben cserélni az egészet
2/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne vele több macera? Láttam videót róla egy csávó simán megcsinálta magának. Nekem mondjuk tény nincs valami jó kézügyességem így nem merek nekivágni, de aki gyakorlott ilyesmiben az simán meg kéne tudja.
2023. szept. 16. 21:58
3/6 anonim válasza:
Olyat nem fog neked senki csinálni, mert azzal hogy leszedik a kijelzőt már a panel is törik sokszor. Az amoled ilyen.
4/6 anonim válasza:
"Láttam videót róla egy csávó simán megcsinálta magának. "
Küldd el neki ...
Amúgy meg sajnos nem tudjuk kitalálni hogy milyen telefonod van, így azt sem, hogy az érintő cserélhető külön, vagy nem.
5/6 anonim válasza:
Pont hogy az ilyen szarakodós munka az, ami drágább lenne, csak hát ugye senki sem csinálja, mert nem éri meg. Olcsóbb a komplett új kijelző.
#4: a kérdés leírásánál ott van a telefon típusa.
6/6 A kérdező kommentje:
Na akkor okoskák tessék:
Magam jártam utána és van ilyen! Ráadásul sokkal olcsóbban, mintha egy teljes kijelzőcserét csinálnék. Logikus is hogy olcsóbb, mivel ami rohadt drága az az amoled panel, nem a nyomorult üveg lap amit rátesznek..
Szóval köszönöm szépen a semmit!
2023. szept. 17. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!