IPhone: költöztetés régi készülékről újra mit nem visz át?
iPhone esetén, ha a régi telefonról az adatok, alkalmazások és azok beállításainak költöztetése történik az új iPhone-ra, mi az ami biztosan nem kerül át?
Költöztetés után azzal szembesültem, hogy például a VLC lejátszási lista nem került át. Mi az ami még nem kerülhetett át?
Esetleg iTunes-sel kellett volna a régi készülék biztonsági mentéséből áttölteni az új készülékre, az jobb lett volna?
IOS 15 és IOS 16 közti költöztetésről van szó, a leírás szerint ezeknél "minden átkerül".
Beállítások -> Általános -> iPhone tárhely itt ha megnézi valaki a Viber-t, a felhasználói adatok jó sok helyet foglalnak.
Ha a Viber szerverén tárolódna, akkor nem lenne beépítve biztonsági mentési lehetőség.
Helyben, a felhasználók készülékein tárolódnak az adatok.
"sok éves előzmények"
Azok már az előző telefonon sem voltak meg szerintem. Úgyhogy nem is volt mit átköltöztetni.
Az előzőn is megvannak, 2016. évtől.
iTunes mentés szépen visszatette az újra is. Net nélkül, szóval lokálisan van tárolva.
A "szerintem" meg csak egy feltételezés.
"Viber stores chats on your phone's internal storage or an external SD card. To back up your Viber chats, you can select Settings > Chats > Chat History"
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!