Hogyan legyen több tárhelyem?
Iphone 13-am van tavaly június óta. Történt adatátköltöztetés is ami a régi telefonom 1. fotójàtol számítva június 17.( junius 17. az a nap amikor a régi telefonombol vannak az utolsó képek). Az utóbbi 2-3 hónapban megtelt a telefonom tárhelye. Az a problémám hogy a telefonom nagyon sokszor kifagy(bejön feketeségben az a kör-körös jel). Van amikor a telefonom újratölti a fotókat de csak 2023. január 7.-ig amikor legutóbb volt valami biztonsági mentés azt hiszem. A fő problémám az hogy amikor még nyár volt gyakran felkeltem hajnalban, hogy levideózzam a napfelkeltét és ebből lett idén nyáron vagy 10 videó amik átlagban 2 óra hosszúak. Amikor bemegyek a beállításokban megnézni a tárhelyt akkor 127,8 a 128gb-ból használt, na de a galériámban nincsenek meg azok a napfelkeltés videók mert kitöröltem, hogy több tárhelyem legyen. Aki ért hozzá az megtudná mondani hogy mi lehet a probléma?
Még arra gondoltam, hogy ezek az icloudban vannak tárolva ez lehetséges és ha igen onnan hogyan tudom őket kitörölni? Még van egy pár info de azt csak privátban írnám le mert túl hosszú.
Amúgy töltsd le a Google Fotókat és mentsd oda a képeket. 15GB ingyen van. Lehet a teljes képet vagy egy tömörített változatot feltölteni. Ha betelt, olcsón lehet venni extra 200 vagy több gigát. Szerintem jobban megéri, mint az iCloud.
Minek a google ha már van 200GB iCloud tárhelye?
Ki kell törölni néhány dolgot hogy legyen 10-12GBnyi szabad hely a szerencsétlen telefonon és működjön rendesen. Utána meg feltöltögeti az iCloud fotókba a képeit.
Az a baj hogy nem tud csinálni semmi a telefon a teljesen elfoglalt tárhely miatt. Addig amig nem szabadit fel a telefon tárhelyet törléssel addig nincs értelme semmiféle felhővel vacakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!