Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Be vittem csináltatni a...

Be vittem csináltatni a telefonomat GSM szervizbe,mert törött volt a kijelzője. Megcsinálta hívott hogy kész 86000ft.Vittem 40000ft-ot mondtam neki jövök kövi hónapba,mondta jó. Erre megyek és mondta hogy el adta ő nem tud várni nem bank?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy,amit kiírtam azok kapcsán mit lehet tenni? Pénz vissza jár esetleg nem stb?

2023. szept. 10. 15:32
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
100%

Nézd meg a papírt, amit kaptál.

Az a mérvadó.

Ha nincs papír veszett fejsze nyele.

2023. szept. 10. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagy ez a leggyengébb trollkérdés mostanában

2. vagy ez az az eset amikor két hülye találkozik.

Van egyáltalán munkalapod arról hogy átvette? Van arról elismervényed, hogy a pénzt átvette? Ha nincs, akkor így jártál.

De ha van, akkor is valszeg megszívtad, mert a szervizekben tényleg nem tárolgatják a készülékeket. Ott van a szabályzatukban (és a munkalapon is rajta szokott lenni), hogy az elkészülte után x napig tárolják, aztán ha nem mész érte felszámolnak naponta valamennyit a tárolásért, és ha még mindig nem mész, akkor értékesítik.

2023. szept. 10. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Melyik hülye gondolja azt, hogy ha 86 000 volt a javítás, akkor elég 40 000-et vinni? És melyik hülye boltos adja el a javított telefont?
2023. szept. 10. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

"Kijelző cserénél előre megmondják, hogy mennyibe kerül, nem akkor, amikor már kész."

Mert miért mondaná meg hogy PONTOSAN mennyi lesz?

Kb x forint, de a ténylegesen fizetendő összeget majd a javítás elkészültekor lehet megmondani.

2023. szept. 10. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez akkor igaz ha én vagyok a télapó.
2023. szept. 10. 17:23
 16/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
53%

"kövi hónapba,mondta"

Te ezt így leírod, hogy "kövi hónap" és a vessző után nem teszel szóközt.

Bocsi, de szarrá büntetnélek a magyar irodalmam megsértése miatt (meg a többit hagyjuk).

Egyébként olvassátok el alaposabban a 12. választ! (Nem vagyok telefonszervizes és sokkal rugalmasabb szoktam lenni, de lehet így is.)

2023. szept. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!