Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefontok a Fruugo oldalról?

Mocorgó kérdése:

Telefontok a Fruugo oldalról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A telefonomra keresek telefontokot, és csak ezen az oldalon találtam olyat ami tetszik. Elég vegyes véleményeket olvadtam erről az oldalról, de csak jelmezekkel és telefonokkal kapcsolatban. Olyan drága dolognál, mint egy telefon, nem kockáztatnék, de érdekelne, hogy valaki esetleg rendelt-e onnan tokot? Nem tudombeldönteni, hogy érdemes-e megpróbálni, mivel eléggé aggaszt, hogy csak előre utalással lehet vásárolni tőlük. Vásárolt valaki tőlük tokot? Rendben megjött, egy darabban volt, jó volt a méret, jól illeszked3tt?

2023. szept. 5. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit ne vegyél onnan.

Mi az ami máshol nincs?

2023. szept. 5. 22:04
 2/4 anonim válasza:
Olcsó viszont 3 hónap volt nekem mire meg jött a csomag úgy hogy való színű ő is egy oldalrol rendeli. Keress rá a termék képére Google Lens en és akkor lehet ki dob több kereskedőt ahonnan előbb meg jön.
2023. szept. 5. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
2023. szept. 6. 04:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem túl márkás a telefonom, és csak ezen az oldalon láttam olyan tokot, ami elől és hátúl is védi.

Köszönöm a válaszokat, megpróbálom 2-es javaslatát🙂

2023. szept. 7. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!