Samsung A54 megéri 125 ezerért?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 20:36
2/26 anonim válasza:
Szerintem se. Egész jó 100 alatti Xaomik vannak.
4/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp Samsungban gondolkozom, eddig jó tapasztalataim vannak vele. A mostani telefonom 4 éves és komoly baja nincs, A51-es. A kérdés az lenne, hogy ha 210-ről indult, úgy jó ár-e a 125 érte szolgáltatói kedvezményekkel?
2023. szept. 5. 20:57
5/26 anonim válasza:
Figyi ha van rá kereted vedd meg ha szeretnéd én tuti nem adnék ki ennyi pénzt telefonért napi szintet töltheted úgyis csak netezel meg telefonálsz rajta azt meg mindegyik tudja
6/26 anonim válasza:
100 ezer felett semelyik telefon nem éri meg
7/26 anonim válasza:
Semelyik A szériás Samsung nem éri meg! S szériát vegyél, ha már ennyire megszaladt így az iskolakezdésre...
8/26 anonim válasza:
"jó ár-e a 125 érte szolgáltatói kedvezményekkel?"
Én nem mondanám annak. Inkább nézz egy jó állapotú használt A72-t, 6/128-asokat 70 körül szépeket lehet kapni használtan. Én is így vettem, csak még tavaly tavasszal 100-ért.
Érdemes egy pillantást vetni az összehasonlításra, nem mondom hogy az A72 egy bajnok, de ahhoz képest az A51-re nem éri meg költeni:
9/26 anonim válasza:
De gazdag valaki iskolakezdeskor, 125 ezres telefon Azigen
10/26 anonim válasza:
Jó vétel teljesen. Lehet hogy egy Xiaomi látszólag jobb ár/érték arányú, de hidd el, azzal csak szívnál. Az A54 egy nagyon jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!