Miert vesz valaki MAGYARORSZAGON 500 ezres telefont amikor a 100 ezressel is ugyan azt csinalja?
Figyelt kérdés
Azert irtam hogy magyarorszagon mert itt mindenki csoro2023. szept. 4. 21:36
11/12 Morzsi007 válasza:
Én most azért fogok venni “ilyen” drága telefont, mert boldog, boldogtalan, fél millió Ft-os mobillal futkozik, sőt ismerek olyat, aki biciklivel, mert nincs autója, kocsmákat járja és 650E Ft-os Samsungja van. Akkor nekem miért ne lehetne, miért ne vehetnék magamnak, vagy vehetne magának bárki.
Nem tudom hány éves vagy és Magyarország melyik részén élsz, de nagyon unalmas és gyerekes kérdés, de mobil helyett bármi mást is írhattál volna.
12/12 anonim válasza:
Sosem adnék ennyi pénzt egy telefonért, de a fiatalok között egy státusz-kérdés. Én, a józan, inkább veszek más dolgokat a fennmaradó 400-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!