Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az mitől lehet mostanában...

Az mitől lehet mostanában mikor felhívom sokszor barátnőm nem hal?

Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Magyarul írjál már jóember!

Azért nem kapsz normális válaszokat, mert egy kib.ott mondatot nem tudsz leírni rendesen!

2023. szept. 23. 19:43
 12/15 Szirty ***** válasza:

"Vodafone hállózaton van ez nem hal nekem T-é kom ok"

Hogy mi?

2023. szept. 23. 19:44
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Az is egy lehetőség lenne, amikor valaki megjegyzi, hogy elnézést a helyesírási hibákért, de külföldi, vagy siket stb., bármi indoklás.

Siketek (ezt így mondják) és nagyothallók sem mindig tudnak jól írni.

Mint amikor én kérdeztem egy angol fórumon és hasonlóan elnézést kértem, csak azon poénkodtak, hogy én helyesebben írtam, mint mások, úgyhogy felesleges volt.

2023. szept. 23. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"Siketek (ezt így mondják) és nagyothallók sem mindig tudnak jól írni."

Baz..g mérnök megint te jöttől rá a megoldásra!

Hát ezért nem "hal"-ják!

2023. szept. 23. 22:41
 15/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Igen, bár én arra gondoltam, másik fórumon volt ilyen srác, összevissza írt furcsaságokat, mert ő ezeket a szavakat nem hallotta, így zavar támadt az írásában is.

De lehet olyan is szerintem, aki sok könyvet olvasott, neki jobban megvan az íráskép, ezért nem hibázik.

2023. szept. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!