Használtan melyik telefont éri meg venni?
A használt telefonok nem feltétlen függetlenek, ha az első tulajdonos szolgáltatónál vette és nem függetlenítette, továbbra is függő. Az más kérdés, hogy van olyan szolgáltató aki probléma nélkül megoldja a függetlenítést ingyen, van olyan ami nem. Emellett lehet más módon is, pénzért függetleníteni, de nem az nem a szolgáltatói út, a GSM boltban talán tudnak segíteni. Egy Telenoros készüléket kb 2015-ben függetlenítettek nekem párezerért.
A GSM boltban bevizsgálják a telefonokat (remélhetőleg) és meg tudják mondani hogy függő vagy független.
Én kb 10 éve vettem utoljára GSM boltban használtat, azóta csak magánembertől veszek. Lehetőleg 2 év körüli készüléket, hogy még véletlen se legyen garancia, és lehessen nyugodtan root-olni. De az átlag ember számára nem az én példám a követendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!