A prémium telefon vásárlók nagyrésze valójában mennyire tudják kihasználni azt a töblet tudást amit egy olyan telefon ad vagy inkább csak villogás és presztízsből veszi ?
Gondolom, nekik minden telefon olcsónak tűnik havi 10-20 ezer Ft-os részlet mellett, az már nem számít, mennyi ideig fizetik. És ha már lúd, legyen kövér, ugye, akkor is, ha nem villog vele, presztízsnek nevezni meg nevetséges, akármennyibe is kerül egyben fizetve.
A telefon szándékos lassítását pedig kár volt előhozni, mert egyik oldalon sem volt gyakori. Nekem is 4-5 éves középkategóriás Androidom van (2GB RAM-mal persze), ez talán valakinek még sok is, de legtöbbünknek épp ellenkezőleg, ma már nevetségesen kevés. Én inkább azon csodálkozom, hogy az utóbbi években mindenkiből wannabe fényképész lett, és csak a kamera számít...
Szerintem sokan nem. Nekem van több ismerősöm is, aki nem is tud mindent, hogy hogyan működik a telefonján. Jártam már úgy, hogy nekem kellett segítenem beállítani valamit, vagy megmutatni, hogy hogyan működik. Miközben nekem középkategóriás telefonom van. Mégis tudtam, mert végül is könnyű használni. De ők azt sem tudták, hogy van olyan a telefonjukon, vagy hogyan kell beállítani.
Ahogy használják, már abból látszik, hogy sokaknak tök felesleges. Egy totál alap jó lenne nekik. Pl.nem tudnak kilépni alkalmazásokból. Amikor segítek valamit, akkor látom, hogy ezer minden meg van nyitva. Úgy akarnak kilépni, hogy egyesével lépegetnek vissza, nem tudják, hogyan kell bezárni.
Kedves kérdező, ne aggódj miattam, én kiaknázom a rendszer adta lehetőségeket. Több felhasználói fiók, vállalati portál, zoom meeting, felhő tárhelyek, pc összeköttetés, osztott képernyő, lassított felvételek, pdf dokumentumok kezelése, stb.
És igen, próbáltam már középkategóriát is, nem a villogásra mentem, de kellett az erős vas. Igaz, akikkel dolgozom, azokat marhára nem érdekli hogy mim van, és rajtad kívül az utcán se gondolnám hogy bárkinek megfordulna a fejében hogy mit tartok a fejemhez ha csöng, és miért nem olcsób készülékem van.
Ja, és az előző is 4 és fél év után lett lecserélve, de konkrétan azért, mert már leamortizáltam, és nem azért, mert szépen csillognak az újak a kirakatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!