Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szaggat a bluetooth...

Miért szaggat a bluetooth fülesem ha a zsebemben van a telefon? (És csak akkor)

Figyelt kérdés

Tronsmart bluetooth füles & iphone xs

(Korábban xiaomi telefonnal is ezt tapasztaltam)

Ha zsebben van a telefonom és úgy hallgatok zenét akkor akadozik, szaggat. Főleg ha elfordítom a fejem és oldalra nézek.

De amúgy ha lerakom a telefont valahova akkor a lakás túlsó felében is szól, a hatótávja nagyon jó, nem azzal van gond.

Nem hordok fém övet meg semmit ami a zsebem és a fülem között “árnyékolna”, a nadrágom is egy vékony szövet nadrág. Első zsebben van a telefon.

Valahol láttam a tippet, próbáltam már kikapcsolni a netet de az se segített.

Miért lehet ez??

2023. aug. 30. 17:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert a zsebedben takarásban vannak a telefon antennái.
2023. aug. 30. 17:36
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 a táskámban meg nem? Pedig a táskám vastagabb anyagú, fém csatokkal.
2023. aug. 30. 17:43
 3/21 anonim ***** válasza:
62%

"Miért lehet ez??"

"Tronsmart bluetooth füles "

Dereng már?

2023. aug. 30. 18:04
 4/21 A kérdező kommentje:

Ha a füles lenne olyan rossz akkor nem csak zsebben szaggatna szerintem :D egyébként más márkával is tapasztaltam ezt

2023. aug. 30. 18:20
 5/21 Szirty ***** válasza:
73%

"a táskámban meg nem?"

A tested ami tele van vízzel másképp árnyékol mint az 1mm vastag falú táskád amiben nincs víz...

2023. aug. 30. 18:55
 6/21 A kérdező kommentje:

De a hátizsákból is át kell mennie a jelnek a “vizes” testemen…

2023. aug. 31. 06:43
 7/21 Szirty ***** válasza:
Nem kell
2023. aug. 31. 14:09
 8/21 A kérdező kommentje:

Akkor hogy jut a hátizsák aljából a fülesbe?

2023. aug. 31. 14:11
 9/21 Morzsi007 ***** válasza:

A Xiaomi telefonnal is ezt tapasztaltad. Ebből egyértelmű, hogy a Tronsmart BT vevője gyenge. De miért is csodálkozunk ezen. Az antennája a fülesnek elől vagy hátul van, nem pedig lent.

A WIFI-t kapcsold ki a telefonodon, max az zavarhatja meg, ne a mobilnetet. A másik lehetőség, hogy a telefonodat fordítva teszed zsebre, hátha segít, gondolom nem olyan tok van rajta, ami fémet tartalmaz.

Sok olcsóbb BT eszköznél panaszkodnak többen is, hasonló problémával. Valamin spórolni kell.

2023. szept. 5. 08:28
 10/21 A kérdező kommentje:

Írtam hogy más márkánál is tapasztaltam ezt, mind telefon mind füles terén.

“Kikapcsolni a netet” = minden netet, wifit és mobilnetet is.

Szilikon tok van rajta és mindenféle irányban szoktam zsebre rakni.

Nem értem, ha spórolós lenne akkor lenne vagy egy méter a hatótáv és zavarná a fal, fém berendezés, stb a telefon és a füles között, nem??

2023. szept. 5. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!