Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes az emagról iphone 13...

Érdemes az emagról iphone 13 készüléket vásárolni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 10 % kedvezmény van az emagon, köztük az 1phon 13-ra is. Én még nem vásároltam innen ,vizsont elég sokan rosszat írtak az oldalról. 3 év garanciát ír a telefonra és az emag a forgalzmazó. Érdemes rádobni azt a plusz pénzt és megvenni egy médiában vagy máshol a telefont?

2023. aug. 27. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem.
2023. aug. 27. 23:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Kérlek bővebb választ írjatok indoklással.
2023. aug. 27. 23:09
 3/13 A kérdező kommentje:

XDDDD

mrszolga nem az iphone ezen tulajdonsága érdekelne hanem, hogy az emag megbízható vagy nem😂

2023. aug. 27. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy megbízható-e. Én csak trollkodok itt. De remélem tudod, mire utaltam.

2023. aug. 28. 00:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem baj, igazából nekem tetszett a kritika:D
2023. aug. 28. 00:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emag-on van fent egy csomó cég aki elad. Nem tudhatjuk hogy akinél te kinézted megbízható-e. Általánosságban elmondható hogy rengeteg hamisítvànyt árulnak emagon újabban és nem úgy tűnik hogy az oldal üzemeltetőit ez kicsit is zavarná.
2023. aug. 28. 00:30
 7/13 A kérdező kommentje:

7.

[link]

elvileg ezt az emag forgalmazza.

2023. aug. 28. 00:33
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

A garanciáról annyit mondanék, hogy vettem tőlük egy tabletet egy év garanciával. Összetört de bele tartozott a garanciába. Na és csináltak vele valamit? Nem.

Ilyen olyan papirokat követeltek rajtam, amiket meg sem kaptam a garancia kapcsán, külföldre kellett volna elküldenem nemtomhány ezrekért a tabletet meg mindenféle hülye kifogással jöttek. Xiaomi telefonommal is ez volt, amit tőlük rendeltem. Nem is gondolkodtam a garancián, mert nem gondoltam volna hogy betöri a bátyám random fél év alatt, de akkor is ők küldték a papírokat hiányosan és akkor tök bunkók voltak velem, hogy itt kell lennie mindennek, ők nem csinálnak olyant, hogy bármit is kihagynak..

2023. aug. 28. 01:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja és más megbízható oldalon akár 40 000 forinttal olcsóbban is megkapod ezt a telefont. Ugyanezt néztem itt, aztán árukeresőben kb 40-el olcsóbban találtam másik oldalon.
2023. aug. 28. 01:58
 10/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
51%
Emag sokszor drága. Mostanában elég sok mindent rendeltem onnan, de szinte egy alkalommal sem kaptam se számlát, se garancia papírt. Online a profilodnál elvileg megvan, de nagy értékű cuccoknál kell nekik a dokument.
2023. aug. 28. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!