Érdemes az emagról iphone 13 készüléket vásárolni?
XDDDD
mrszolga nem az iphone ezen tulajdonsága érdekelne hanem, hogy az emag megbízható vagy nem😂
Nem tudom, hogy megbízható-e. Én csak trollkodok itt. De remélem tudod, mire utaltam.
A garanciáról annyit mondanék, hogy vettem tőlük egy tabletet egy év garanciával. Összetört de bele tartozott a garanciába. Na és csináltak vele valamit? Nem.
Ilyen olyan papirokat követeltek rajtam, amiket meg sem kaptam a garancia kapcsán, külföldre kellett volna elküldenem nemtomhány ezrekért a tabletet meg mindenféle hülye kifogással jöttek. Xiaomi telefonommal is ez volt, amit tőlük rendeltem. Nem is gondolkodtam a garancián, mert nem gondoltam volna hogy betöri a bátyám random fél év alatt, de akkor is ők küldték a papírokat hiányosan és akkor tök bunkók voltak velem, hogy itt kell lennie mindennek, ők nem csinálnak olyant, hogy bármit is kihagynak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!