Érdemes lesz esetleg erre a készülékre beruházni?
A leírások, és a kiszivárgott infók alapján a készülék konkrétan bika teljesítménnyel fog rendelkezni. Érdemes lesz megvásárolni? Mik a tapasztalatok a már a piacon lévő realme készülékekkel?
Igen-igen, én vagyok az, aki manapság az oneplus iránt is érdeklődve tesz fel kérdéseket már néhány napja. Nem unatkozom, dolgozom is közben, csak fogalmam sincs, hogy mire cseréljem le a recsegő, ropogó, gyorsan merülő Galaxy A52S készülékemet. Olyat keresek, amin nincs alma, mert nem ehetek almát, köszi! :)
Hát nem vágom miért olyan nagy szám, de én spec szeretem az A52S -t. 2 sim -el jól megterhelve elég jól fut. Üzemidő is okés...
Persze kinek mi.
Ez egy telefon nincs benne semmi bika. Illetve amíg nincs rendes hűtés rajta (márpedig nincs egyiken se semmi értelmes megoldás), addig nincsen különbség sem az azonos soc-val érkező telefonok között. Egy dologban lehet bika, mégpedig az ára. Lehet, hogy ez olcsóbb lesz, mint a többi hasonló soc-os teló.
A pro-ban tehát ha jól néztem, akkor egy snapi 8 gen 3 lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!