Ezt hogy lehet orvosolni ha nem akarom gyári állapotra állítani a telefont?
Már töröltem több képet meg videót is, ekkor egy időre eltűnik, majd újból előjön az értesítés.
Töröld a gyorsítótárakat, és a hátramaradt fájlszemetet.
Törölj mindent, amit nem használsz.
A letöltéseket, képeket, videókat, zenéket, stb pakold át egy MicroSD kártyára.
#1 Belső tárhelyes.
"Kevés a tárhely" figyelmeztetést már kaptam korábban, akkor töröltem videókat meg képeket.
De ez most egy egészen más figyelmeztetés.
#2 "Töröld a gyorsítótárakat, és a hátramaradt fájlszemetet." Ezeket hogyan tudom?
"belső tárhelyes" mint minden telefon 20 éve de attól függetlenül lehet rá lehetőség bővíteni, ezek szerint nincs. Akkor vagy megválsz a dolgaidtól vagy maradt tovább az állapot.
Ujratelepíteni semmi féleképpen nem kell.
Két opció még:
1. Felhőtárhely
2. Új telefon nagyobb tárhellyel
"Android??"
Az iPhone is betud telni.
A gyorsítótár olyan fájlokkal van tele amit letölt a telefonod, hogy ne minden alkalommal keljen betölteni. Vagy telepítési szemét. Megnyitod a Facebookot a generált hírfolyam is oda kerül. Csevegési beszélgetések, média tartalmak stb..
Normál esetben ezeket maga az app törli, ha nem már a telefon is képes rá. Idővel viszont felhalmózodhat egy bizonyos mennyiség ami nem törlődött magától. Viszont ez nem olyan sok max 1/3 a 3gbnak
Tehát a gyorsító tár folytonos űrítése sem jó, mert az adatfelhasználásod ebben a mai modern világban gyors. És generálod az adatot. Új képekkel vagy videókkal amiket készítesz. Tehát a felszabadított tárhely helyére kerülnek a fájlaid ami azt eredményezi, hogy a szabad tárhely a gyorsítótár számára kevesebb lesz. És ha ez kritikus szint alá lép, az appok nem fognak tudni mit felhasználi, tehát a telefon lassulni fog vagy bizonyos dolog nem is fognak tudni működni. (Új app telepítése pl)
Avagy az állapot most pillanatnyilag javult , de 3gb az kb 1 hónap ami idő múlva újra problémát fog jelenteni a tárhely és akkor már nem fogsz tudni mitől megválni és újra fent fog állni a pad helyzetet, de már a gyorsítótárat se fogod tudni törölni.
Érdemes elgondolkodni a felhő tárhelyen, az SD bővítésén ha van lehetőség vagy egy új telefonon.
Ha nincs is nagy keret rá ma már a Xiaomi 128gb modelleket 100ezer forint alatt dobál.
#7 A telefon nem bővíthető, felhő szolgáltatásom van, de az érdekesebb képeimet, vagy videóimat szeretem a telefonon is rajtahagyni. Ezekből tudok még kitörölni ha kell.
Meg még esetleg a youtube premium letöltött videói közül is tudok törölni ha nagyon muszáj lesz (erről hallgatok zenét az autóban)
Új telefont nem akarok venni, mert nekem ezek a káva nélküli telefonok nem jönnek be! Jelenleg egy galaxy s7 edge-m van. Az s7 az utolsó galaxy széria ami még fizikai gombokkal rendelkezik, az ennél újabbakban már a kijelzőbe vannak integrálva.
Jófogáson még találni, megpróbálok majd beszerezni belőle egy 128gb-os verziót, a jelenlegi sajnos csak 32gb-os
Az S7 256gb microsd kártyát is támogat.
Hozzá kell szokni az új vékony Kávás telefonokhoz. Meglehet szokni.
"Kijelzőbe vannak integrálva"
A fizika gomb miért olyan jó?
Nem döntök a helyedben csak azt mondom az óckodás az újtól nem jó. Anno engem is zavart a gomb elvesztése de kénytelen voltam cserélni és nem bántam meg. Gyanítom veled is így lenne.
Az új iPhone SE 256gbos modellel is rendelkezik.
#9 Na most ez nem semmi...
Régen mikor bejöttek az okostelefonok akkor én az Xperia x8-amra és még a következő pár telefonomra főzött romokat pakolgattam (Root-olás, bootloader nyitás, kernel csere, recovery, majd a főzött rom felrakása) Sőt, alaplap vagy épp kijelző csere sem állt tőlem távol.
Vagyis eléggé benne voltam a témában..
Most meg innen kell megtudnom hogy a közel 4éve meglévő telefonom bővíthető?! 😂😂
Mondjuk előtte s6 edge-m volt ami viszont tényleg nem volt bővíthető, lehet hogy ezért könyveltem el ezt is ugyanígy...
Na mindegy.. Veszek bele egy SD kártyát, egy darabig megoldja a problémámat.
" 'Kijelzőbe vannak integrálva'
A fizika gomb miért olyan jó?"
Nem tudom, volt olyan telefonom ahol a kijelzőbe volt integrálva, azt a telefont gyűlöltem.. Ma is megfordul néha ilyen a kezemben de valamiért baromira nem áll a kezemre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!