Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes az aqua webáruházból...

Érdemes az aqua webáruházból vásárolni? Vagy inkább a médiamarkt?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy iphone 14- es telefont. Az aqua webáruházban 320 ezer , de nem ismerem ezt az oldalt soha nem vásároltam tőlük. A másik a médiamarkt ahol 350-en a telefon, viszont maga a cég nekem megbízhatóbbnak tűnik. Ki mit gondol? Megéri az a plusz 30 k a médiánál? Előre is köszönöm a választ!

2023. aug. 22. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Gyártói garanciát az apple adja nem az aqua vagy a médiamarkt

2023. aug. 22. 16:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt értem, de az aqua webáruháznál csak 1 évet kapunk :/
2023. aug. 22. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

250 ezer forint feletti vételár esetén 3 év a kötelező jótállás.

Az apple 1 db gyártói garanciát ad, a maradék 2 évet a média Markt vagy az aqua adja

Én a helyedben a média Markt ot választanám, nagyobb cég, megbízhatóbb

2023. aug. 22. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Az Aqua megbizható bolt, nagyon sokmindent vettem már náluk, közte nagy ertékű TV-t is.
2023. aug. 23. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Ki ez a ket szanalmas pancser aki az osszes normalis valaszt lepontozza? 60%-os, illetve 56%-os hasznos valaszokkal raadasul… nagyon komoly emberek lehetnek.. aki csak masokat lehuzni jar ide azt miert nem tiltjak? Bezzeg ha kiirsz egy kamukerdest felreszegen, evekig be sem teheted a labad az oldalra…
2023. aug. 24. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!