Milyen vezeték nélküli fülest vegyek?
Figyelt kérdés
Alisok jók lehetnek?2023. aug. 22. 00:36
1/9 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá?
(Nem javaslok használtat higéniai okok miatt)
Milyen eszközzel hasznalnád?
(Asztali gép/laptop/tablet/okostelefon)
Agybadugós/fülön ülő/fülre illeszkedő/fület befedő típus kellene?
Kell-e aktív zajszűrés/veszteségmentes formátumok tamogatása/víz és porállóság/ tokos vagy tok nélküli kivitel/jó kinézet/alacsony késleltetés/érintéses vezérlés/otthoni javithatóság(aksicsere)
2/9 A kérdező kommentje:
Használtat nem szeretnék.
Samsung telefonhoz kellene. Tok mindenképoen jó lenne. Hasonló kinézetet keresek, mint az airpods. Samsungnak is van, de sokallom az árát...
2023. aug. 22. 09:04
3/9 anonim válasza:
Ár / érték arányban SZERINTEM a mostani felhozatalból a Samsung Galaxy Buds Live (SM-R180) éri meg, mert 20-ért kapsz aktív zajszűrést, nagyon jó és tiszta mélyeket, vezeték nélkül tölthető tokot és a formája is lehetővé teszi hogy ágyban fekve is használható ha a oldalra fordulva szeretnéd használni. Hátránya hogy egy méret, így ha kicsi a hallójáratod, nem biztos hogy kényelmes. Keress rá az árukeresőn és nézd meg a hozzászólásokat is.
4/9 anonim válasza:
30 ért van Buds 2 az is szuper füles :)
5/9 THX84 válasza:
SG Buds Live-ot én is merem ajánlani, jelenleg olyat használok. Elején furcsa volt a fülemnek, de már meg szoktam. Szép, tiszta hangzás, aktív zajszűrő, és érintéssel lehet vezérelni.
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet bemegyek egyszer a Mediaban kipróbálni, ki lehet szerintetek, vagy megnézni? Elég bumpszlinak tűnik.
2023. aug. 22. 11:11
7/9 anonim válasza:
Szerintem érdemes ránézni a Sony WF-C500 ra. Kifutó darab, itt a 700 -as de egyébként jó...
Kipróbálni agybadugósat sehol sem lehet
8/9 anonim válasza:
Én Appe Beats Pro-t használok. Nagyon jó fülhalgató, sokkal jobb mint az Apple fő (airpods) szériája. Samsunghoz használom. Egyébként Buds 2 Pro-t is néztem, csak ugye azt nem lehet használni Apple-höz és nekem egy Ipadem is van. A Beats mindkettőhöz kompatibilis, de amúgy a Buds 2 Pro-t vettem volna mert nagyon jó a kialakítása és teaztek alapján a legtöbb fülest elveri hangzásban. Kényelmes is és nem esik ki. Én azt ajánlom, főleg Samsunghoz. A sima 2 és live sem rosszak, de azért van 1-2 kompromisszum.
9/9 anonim válasza:
Lehet használni a Buds 2-t iPhone-al csak nem lehet rajta állitani az extra funkciókat. Mint alap bluetooth füles működik. A buds+ és a buds live-hoz van iOS alkalmazás az App Store-ban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!