Tényleg baj van az iPhone 14 pro / pro max akksijával?
Figyelt kérdés
Elvileg nagyon sokan panaszkodnak, hogy drasztikusan csökken az akkumulátor kapacitása2023. aug. 21. 19:02
1/5 anonim 

válasza:

Nem tudom, nekem megvan egy fel eve es semmi baja, olyan, mint uj koraban. Napi telefonalas orakig, messenger, fotok, kulonbozo oldalak, minden megy. Kiveve a jatekok, az nagyon tudja gyilkolni.
2/5 anonim 

válasza:

Én egy iPhone 14 Pro Max tulajdonosa vagyok, és csak megerősíteni tudom a hírt. Maga az aksi is gyorsan merül. Több energiát fogyaszt, ezért töbször kell tölteni is. Épp ezért az aksi kapacítása is gyorsan csökken, mert gyorsan el használódik.
3/5 anonim 

válasza:

Milyen érdekes hogy pont az új iphone megjelenése előtt jött ez a probléma. 🤡
4/5 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy jó állapotban legyen az aksid, de menj 20% alá, és ne töltsd fel 80% fölé.
5/5 anonim 

válasza:

4-es válaszírónak! 2-es válaszíró voltam, és nekem van az iPhone 14 Pro Max. A te javaslatod első olvasatra jónak tűnhet. De Akkaris több energiát fogyaszt. Pedálul az always on display funkció is nagyon eszi az energiát. Vagy ha aktiv a bluetooth és rá vak kapcsolva egy apple airpods vagy egy apple watch akkor az is nagyon eszi / zabája az aksi energiáját. Ez is saját tapasztalat! És akkor többször kell tölteni is. Ezért az aksi maximália kapacitása is gyorsan merül. Szóval valamit Cupertinoban nagyon elszúrtak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!