SD kártyáról adatmentés elromlott Samsung telefonról?
Hát, én többféle módszerrel is megoldottam ilyesmit, de aki nem hozzáértő a témához, annak elmagyarázni sem egyszerű. Meg hogy kinek milyen lehetőségei hogy vannak effélékre... (értek ezalatt pl. linux -ot is)
Olyanokat sem ártana tudni, hogy mi módon lett még a kártya a telefonba beállítva, úgy értve, hogy kiterjesztése a belső memóriának, vagy külön háttértár, vagy stb és hogy telefonnal lett-e elsőre formázva, vagy más módon és azon belül is miféle módszerrel. Amit szintén vissza lehet nézni-látni, de nem egyszerű annyira.
Köszi a válaszaitokat.
#1: úgy emlékszem belső memóriának lett beállítva és a kártya a telóval lett először formázva.
#2 - nem volt bekapcsolva a google szinkronizálás
#3 - köszi, utánanézek ennek.
Nem vagyok egy telefon guru nőként, ha más nem megy, szervíz lesz a megoldás.
Ha a kártya titkosított, akkor itt a történet vége, mert maga a telefon a titkosító kulcs. És ha belsőként formáztad, akkor valószínűleg ilyen.
Egyébként meg:
Vagy megjavíttatod a képernyőt, a szervízzel egyértelmű megegyezéssel, hogy ne végezzenek gyári visszaállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!