A legtobb hires ember miert iphonet hasznal?

"nem véletlenül használja szinte minden gyártó stock formában"
Azért használja, mert sokkal egyszerűbb egy meglévő rendszerrel, amin max mókol egy keveset, mint egy teljesen újat írni, aminek ki kell építeni az informarikai hátteret, appokat kell írni, pay rendszert kialakítani, összehangolni más elektronikai cuccokkal stb. Erre az Apple-n kívül egyik gyártó se volt képes, és ha belegondoltok, azért ez elég jó eredmény, hogy ki tudott egy rendszert építeni, amit csak ők használnak és mégis mennyire elterjedt, és szinte mindenütt használják a fizetési rendszerüket is stb. Sőt, nálunk is hamarabb volt Apple pay elterjedve, mint Google pay.
A kérdésre és a válaszokra reagálva. Nyilván, mert egy híresség, nem foglalkozik vele többnyire, hogy mi micsoda, megveszi azt ami drága, és sokat hallani róla, meg jó marketingje van. Egyébként sztem az Apple senkit se fizet, hogy használja a telefont, szerintem vannak már azon a szinten, hogy eladja a cuccaikat a nevük is, nincs szükség fizetett influencerekre, ez a kezdő cégek szokása.

Erről az "iphone drága" kliséről mikor szakadtok már le? Egy 14-es 700 dollárról indul. Egy amerikai átlagbérrel számolva 3 nap alatt megvan (a minimálbérükkel meg 12).
A kérdésre: azért, amiért sok nem híres ember is. Egyszerű használni, viszonylag biztonságos, korrektül néz ki (bár nekem ezek a sok kamerás modellek annyira nem tetszenek, de legyen ez az én bajom). Ráadásul ha mondjuk az amerikai hírességeket nézzük, akkor amerikaiként miért vegyek távol keleti cuccot, amikor van hazai is és jó? Az iOS ad egy csomó olyan szolgáltatást, ami itthon semmire nem jó (ha egyáltalán elérjük), de az ottaniaknak fontos és hasznos.
Egyébként pedig nagyon sok híres ember nem iPhone-t használ. Pl.:
"a minimálbérükkel meg 12"
12 nap alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!