Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A34 vagy Honor 90?

Samsung A34 vagy Honor 90?

Figyelt kérdés

Az A54-ről lebeszéltek, mert hogy az A34 majdhogynem jobb, nem tud kevesebbet, nagyobb a kijelző.

Előtte Honorom volt, nagyon szerettem, csak most nem kapcsolt be shoftverhiba miatt, így kicsit megutáltam a márkát, ugyanis a képeim elvesztek. 8/256-os verziók mindkettőböl.

2023. aug. 20. 13:53
1 2
 1/15 anonim válasza:

Mind2 jó telefon.

Azt vedd amelyik jobban tetszik.

2023. aug. 20. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Melyik idióta mondta, hogy az a34 jobb, mint az a54? xD A Honor 90 jobb mint az a34 és az a54 egyébként, viszont nincs ip rating-je.

Ebben az árkategóriában a Pixel 6a az legjobb választás egyébként.

2023. aug. 20. 19:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Youtubon néztem videókat, illetve netes értékeléseket. Meg hogy nem tud kb. semmivel többet, mint amibe kerül. Ugyanitt a Honor 90 túlárazott szarként volt feltüntetve.
2023. aug. 20. 19:47
 4/15 anonim ***** válasza:
2023. aug. 21. 11:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Végül A34-et vettem, mert az volt a legolcsóbb... Nem tetszik.
2023. aug. 21. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Samuval az is jár hogy 4 évig updatelik a telefonodat + 1 év security update.

Honorhoz ilyen nem jár. Régen jó volt a honor, meglátjuk lesz -e megint olyan. Huawei fiók cég volt ( más kérdés hogy most is az csak nem nyilvánosan ). Volt a családban és 5 évig nem volt vele gond, kiszolgálta az idejét. Akkor döglött meg mikor megjött az utódja.

A54 jobb lett volna, de ez is okés lesz.

Mi a baj vele hogy nem tetszik?

Ha mást használtál akkor meg kell szokni, ez mindenhol így van.

2023. aug. 21. 14:32
 7/15 A kérdező kommentje:

Borzalmas képeket csinál, csúnya a képernyő felbontása, pixeles, homályos... A régi telefonomon kobb volt. Nekem marha vastag, csúnya... Biztos megszokom.

Az én Honor 10-em 4 évig bírta, egyszer a zaklatóm ripityára törte, biztosító javította. A mikrofonja nyár elején ment el, most meg egyszer lemerült, de nem kapcsolt be többet. Minden képem elveszett, mert valamiért nem működött a biztonsági mentés... Ezzel hasonlítom mindig. Vékonyabb volt, szebb a kijelzője, gyorsabb (lehet hihetetlen), szebb volt rajta a kép, szebb képeket csinált.

2023. aug. 21. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:

A34 képernyő felbontása nem homályos, nem is rossz tekintve hogy 1080x2340 és 120HZ -es Super Amoled

Ott valami gebasz van. Az nem A34 akkor.

Fotókban nem egy isten, de borzalmas képektől messze van, felfelé.

2023. aug. 21. 15:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Itt a doboza, az...
2023. aug. 21. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol vetted és mit de akkor cseréld vissza.

[link]

Esetleg egy A54 -re cseréltesd.

Még a legolcsóbb Samunak sem homályos a kijelzője.

2023. aug. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!