Samsung A34 vagy Honor 90?
Az A54-ről lebeszéltek, mert hogy az A34 majdhogynem jobb, nem tud kevesebbet, nagyobb a kijelző.
Előtte Honorom volt, nagyon szerettem, csak most nem kapcsolt be shoftverhiba miatt, így kicsit megutáltam a márkát, ugyanis a képeim elvesztek. 8/256-os verziók mindkettőböl.
Mind2 jó telefon.
Azt vedd amelyik jobban tetszik.

Melyik idióta mondta, hogy az a34 jobb, mint az a54? xD A Honor 90 jobb mint az a34 és az a54 egyébként, viszont nincs ip rating-je.
Ebben az árkategóriában a Pixel 6a az legjobb választás egyébként.

Samuval az is jár hogy 4 évig updatelik a telefonodat + 1 év security update.
Honorhoz ilyen nem jár. Régen jó volt a honor, meglátjuk lesz -e megint olyan. Huawei fiók cég volt ( más kérdés hogy most is az csak nem nyilvánosan ). Volt a családban és 5 évig nem volt vele gond, kiszolgálta az idejét. Akkor döglött meg mikor megjött az utódja.
A54 jobb lett volna, de ez is okés lesz.
Mi a baj vele hogy nem tetszik?
Ha mást használtál akkor meg kell szokni, ez mindenhol így van.
Borzalmas képeket csinál, csúnya a képernyő felbontása, pixeles, homályos... A régi telefonomon kobb volt. Nekem marha vastag, csúnya... Biztos megszokom.
Az én Honor 10-em 4 évig bírta, egyszer a zaklatóm ripityára törte, biztosító javította. A mikrofonja nyár elején ment el, most meg egyszer lemerült, de nem kapcsolt be többet. Minden képem elveszett, mert valamiért nem működött a biztonsági mentés... Ezzel hasonlítom mindig. Vékonyabb volt, szebb a kijelzője, gyorsabb (lehet hihetetlen), szebb volt rajta a kép, szebb képeket csinált.

A34 képernyő felbontása nem homályos, nem is rossz tekintve hogy 1080x2340 és 120HZ -es Super Amoled
Ott valami gebasz van. Az nem A34 akkor.
Fotókban nem egy isten, de borzalmas képektől messze van, felfelé.

Nem tudom hol vetted és mit de akkor cseréld vissza.
Esetleg egy A54 -re cseréltesd.
Még a legolcsóbb Samunak sem homályos a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!