Hogyan tudok Androidos telefonon print screent csinálni?
Figyelt kérdés
A neten azt írják, hogy a kikapcsoló gomb és a lehalkító gomb együttes megnyomásával. Nekem mégsem sikerül, folyton ki akarja kapcsolni vagy újra indítani. Samsung telefonról van szó.2023. aug. 20. 10:46
1/6 Gyakori93 

válasza:

3 újjal lefele suhintasz a kijelzőn. Nekem legalább is így müködik.
2/6 anonim 

válasza:

Hosszan kell nyomni a halkító és a bekapcsoló gombot egyszerre.
Ha nem működik, akkor írd le a telefonod típusát.
3/6 anonim 

válasza:

Lehúzod fentről a menüt, és ott lesz a "Képernyőkép" lehetőség. De van gyors megoldás is, de az nem egyforma minden telefonnál. Általános a 3 ujjas simítás, de valamelyiknél két koppintás kell a kijelzőre.
4/6 anonim 

válasza:

Xiaomi telefonomnál 3 ujjas simítád előtte Nokia volt, ott asszem a kikapcsoló gombbal kellett valahogy. Szóval márkától függ. Írd le a típust.
5/6 anonim 

válasza:

Én egyszerre, hirtelen nyomom meg a halkítás és kikapcsoló gombot. Naponta minimum 6 screenshotot csinálok és mindig működik. (Galaxy egyébként)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikerült! Hirtelen kellett nyomni, én túl hosszan nyomtam. Amúgy A12-es.
2023. aug. 20. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!