Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonon mért nem enged...

Telefonon mért nem enged travianozni?

Figyelt kérdés

Bejön az oldal, be is jelentkezek, de mikor valamit építeni akarnék vagy üzeneteket nézni stb. akkor kiugrik a bejelentkezéshez...

Lehet h más oldal címet kell megadni (www.travian.hu-n csináltam) vagy valami más baj lehet fogalmam sincs nem szoktam telefonon netezni

2010. okt. 15. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát egy telefonon érdekesen menne egy komplett böngészőben futtatható online játék...
2010. okt. 15. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
HTC HD2esed van minimum gondolom,ha ilyet akarsz csinállni
2010. okt. 15. 23:02
 3/6 anonim válasza:

N95-öm van soha semmit még be nem állítottam rajta az internet dolgokkal kapcsolatban.wifi -vel is és rendes nettel is gond nélkül megy a travi.Jawa a minimum ami kell.

de szerintem semmi extra dolog.

2010. okt. 15. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg folyamatos rendszer -böngésző ürítés,vagy megtelelik.
2010. okt. 16. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom..

Én 99%-ban a telefonról szoktam fejleszteni a travian-on, mivel ugye az mindig kéznél van.. Nekem mindent úgy hoz be a böngészőm, mintha a gépen játszanék.. Én Opera Mobile-t használok wifi kapcsolattal működtetve..

Én Samsung i8910 HD-t használok hozzá, de más telefonokkal is lehet fejleszteni.. /Csak lehet, hogy ebben a képernyőméret is szerepet játszik, hogy milyen nagyban jeleníti meg a dolgokat, bár kitudja../

U.i.: Azt meg lehet kérdezni, hogy milyen telefont használsz erre célra?

2010. okt. 16. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson Vivaz
2010. okt. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!