Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Coopba lehet venni Dominos...

Coopba lehet venni Dominos kártyát?

Figyelt kérdés
Smst szeretnék irni valakinek, de nem a saját számomról mert azt ismeri. Lehet olyat, hogy postán, coopba vagy valahol venni kártyát telefonszámmal, azt feltölteném valamennyi pénzzel, és míg megírom az smst persze kicserélem a sim kártyát. Lehet így, hogy nem fog semmi a nevemhez kötődni?
2023. aug. 19. 16:11
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy például ha ezt megvenném már lenne is egy új telefonszámon amire már csak pénzt kell tölteni?

[link]

2023. aug. 19. 16:17
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
15%

Miért gondolod, hogy ilyen sumák dologban szívesen segítenek a normális emberek?

Csak egy példa, segítenék neked, hogy kéretlenül zaklathass engem vagy rokonom, ismerősöm?

Minek?

Normális?

Gerinc hol?

3/8 anonim ***** válasza:
54%

Lehet így, és ha Telekom domino kártyát veszel, azon van 40 vagy 80 perc és 5 sms alapból, nem kell pènzt tenni rá.

Media markt, Auchan, Tesco, MOL kutak, Postákon biztosan van kártya, Coopba én sosem láttam még.

4/8 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy nem akarok szerződést kötni sehol. De aktiválni hogy kell? Hogy miért akarom ezt?! annak nyomós indoka van? Ha nem akarsz ne segíts
2023. aug. 19. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktiváláshoz meg kell adnod a személyes adataidat, és elektronikus szerződést kötnöd.
2023. aug. 19. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Beírod hogy domino sim aktiválás, beadja a Telekom honlapon az aktiválós oldalt. Megadod a sim kártya tel. számát, meg az azonosító számát, utána a saját adataidat, név, cím stb., majd aktiválás. Teljesen logikus, érthető 5 perc alatt kész.

Utána azonal használható az új kártya.

2023. aug. 19. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6. De a kérdező pont hogy nem akarja megadni a személyes adatait!

Kérdező: adataid megadása nélkül nem lehet aktiválni a kártyát, így nem tudsz sem telefonálni, sem sms-t küldeni!

2023. aug. 19. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Oh, értem. Köszönöm a válaszokat
2023. aug. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!