Pár hónapja vettem egy Xioami note 12 pro 5g telefont és ha elmegy a hálózati jel akkor kéri a Sim pint. Miért?
Figyelt kérdés
Ki vettem minden automata frissítést a telefonon mert eleinte azt hittem hogy le frissít a telefon és azért csinálja, de ma pont néztem a kijelzőt és észre vettem hogy elment a hálózatom és utánna sim pint kért... Ez mitől lehet? Kivehetném a sim pint de ezt akkor sem kéne csinálnia. Miért csinálja?#Xiaomi #Sim pin kérés
2023. aug. 19. 08:56
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg egy pillanatra nem érzékeli a sim kártyát, olyan mintha kivennéd és betennéd, ezért újra kéri a kódot. Nekem egy samsung csinál hasonlót, annyi különbséggel hogy ki-be kell tenni a kártyát mert nem hajlandó látni anélkül.
2/2 A kérdező kommentje:
5g a telefon olyan infot kaptam hogy állítsam át a hálozatot 4g re mert az 5g még sok helyen nem jó és lehet hogy amikor vált akkor erzi ugy hogy nincs kartya. Be állitottam remelem hogy most jo lesz... Ha nem akkor vihetem szervizbe garival es varakozok....
2023. aug. 19. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!