Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefonban van a...

Melyik telefonban van a legmegbízhatóbb, legerősebb, legpontosabb gps?

Figyelt kérdés

Autós Foodora futár vagyok Budapesten, főállásban még csak 4 hónapja. Xiaomi redmi note 11 128Gb telóm van. Google térképet használok, néha wazet.

Sokszor elindulok az irányba amit a gps javasolt, erre úgy csinál mintha a másik irányba indultam volna és újratervez. 15 másodperc múlva mondja a jó utat vagy mégegy zagyvaságot. Ezalatt Budapesten már lehet 3-szor is kanyarodnom kellett valamerre. Nagy a terület, nem ismerek fejből minden kanyart.

Nem csak a gps modullal lehet a baj. Ha nagyon bekattan segít az újraindítás, néha az is ha leveszem töltőről és ki-be kapcsolom a gps-t. Gondolom a hardwaret (4gb ram + 2 gb ram ami a tárhelyből lett hozzábuherálva) leterheli hogy a térkép és a Foodoradriver is használja a gps-t. Az mindenesetre biztos hogy lehetne pontosabb és erről nem sok infót találok. Lehet az sem segít hogy a mostani telefontartón szinte teljesen függőlegesen tartja. Így nem tudja merre áll a kocsi, bár abból kitalálhatná hogy merre haladok. Még az igazi telefon tartót sem találtam meg mindegyiknek van valami bugja, leeseik vagy nem tartja jól a telefont stb...

A google térképet jobban szeretem. Meg tudom nézni steetwevn hogy fog kinézni a végcél, egy kattintással odébb tudom tenni a címet egy jobban parkolható helyre, sokkal pontosabb, több hely rajta van. Viszont a waze kevesebbet hibázik (ritkábban mondja azt hogy épp egy párhuzamos utcában haladok az ellenkező irányba).

Lehet hogy melegszik is, bár mióta a ventire és nem az ablakba rakom ezt nem írja. Az átlátszó tok nem segít a melegedésen de csak ilyet találtam ami igazán jól védi az eséstől (baromi vastag és puha szilikon tok a sarkoknál nagy bumszlikkal.

Mindenféléket írnak a telefonokról, de a gps modulokról nem sok infót találtam.

#GPS #Legjobb gps telefon
2023. aug. 19. 00:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Attól félek hogy veszek egy méregdrága telefont és ugyanezeket a problémákat fogja produkàlni. Tesztelnek valahol kifejezetten telefon gps-t? Akár angolul.

Jah és az üzemidő nem olyan fontos. Mindig ezt írják a futár telefonokkal kapcsolatban. A mostaninak nagy az akkuja de semmi szükség rá. Jobban örülnék ha jól működne töltőről is.

Előre is köszi. Már ha bárkinek lesz hozzáfűzni valója.

2023. aug. 19. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Mielőtt kidobod, tedd fel azt az appot és nézd meg úgy is. Segít stabilizálni a gps adatfolyamot.

[link]

És a gps vétellel kapcsolatos appoknál vedd ki az akkukímélést, legyen "no restriction".

2023. aug. 19. 01:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. A toolboxot kipróbálom, remélem segít. Az akkumímélőt kinyomtam a foodora appnál, a google térképnél, és a wazénél. Figyelek hogy más app ne is fusson, még ha nincs is köze a gps-hez. Csak a foodoradriver és egy navigáció, többnyire a google térkép.
2023. aug. 19. 01:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Google térkép a legpontosabb bár van 1 hely amitöl bezavarodik ez pedig az IKEA külföldön lakom és a Google térkép ki akad parkolótol.
2023. aug. 19. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a szélvédőn sosem téved.

De ha bent van az ülésen, akkor már nem annyira jó.

A pontossághoz feltétel a jó műholdas vétel.

Egy régi telefonomhoz volt egy bluetooth-os gps vevőm, azzal sosem volt gond, mindig az ablakban volt és minden műholdat látott.

2023. aug. 19. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

A bluetoot gps vevő nagyon jól hangzik. Szerintem jó megoldás lehet. Nem nagyon találok hasonlót de még keresgélek ha lejárt a műszakom. Meg tudnád mondani a készülék nevét, márkáját?

Sajnos nyáron nem tudtam a szélvédőhöz tenni mert durván melegedett. Lassan eljön az idő hogy kipróbálhatom.

2023. aug. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!