Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik ilyen applikáció?

Létezik ilyen applikáció?

Figyelt kérdés
Létezik olyan applikáció amely rögzíti hogy mikor mennyit bicikliztem (idő,táv) merre illetve mennyi kalóriát égettem el azzal a mozgással? Nézegettem play aruházban de csak gagyikat találtam.
2023. aug. 18. 21:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul tettem fel.. létezik ilyen normális applikáció? amint írtam találtam már de nem úgy működtek ahogy kellett volna.
2023. aug. 18. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:

A kalóriát nem lehet csak applikációval mérni. Kell egy alap karkötő legalább, ami méri legalább a pulzusodat.

[link]

2023. aug. 18. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nike+
2023. aug. 18. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Adidas running
2023. aug. 18. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem, viszont alkalmazás létezik
2023. aug. 19. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A Strava az egyik legjobb. Ez mindent számol amit csak lehet.

Melyik az amit kipróbáltál és nem jó?

2023. aug. 19. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

amikor kimondjátok ezt a kretén szót, hogy "applikáció", ti nem éreztek hányinger? nem tudom mit csinálnék azzal aki kitalálta, hogy így magyarosítsuk az application szót. értelmes emberek az alkalmazás vagy program szót használják.

amúgy vegyél egy okosórát az fogja nézni, esetleg google fit még

2023. aug. 19. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
1000 napi használatban lévő jövevényszavunk van. Szerintem 800-at meg sem tudsz nevezni, mert annyira természetessé vált a használata. Te megy egyetlen szón rugózol. Van a fejedben nem kevés gond.
2023. aug. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!