Lehet azzal valamit kezdeni ha a telefon a töltő csatlakozójánál már alig érintkezik?
Figyelt kérdés
Próbáltam kifújatni a port belőle ilyenek de nem segített már alig lehet tölteni a telót2023. aug. 18. 17:46
1/7 anonim 

válasza:

Veszel az aliexpresszen másikat 5 euróért.
2/7 anonim 

válasza:

Elviszem egy szervizbe és vissza ragasztják megjavitják a ki lazult csatlakozott.
3/7 anonim 

válasza:

Nem lehet kifújni. Valami vékonnyal kell kipiszkálni. Nekem van direkt ilyen műszerészcsipeszem, nagyon jól ki lehet szedni vele a retket a csatlakozóból. Legrosszabb esetben talán tűvel is megoldható...
4/7 Szervizmérnök úr 

válasza:

Van olyan, hogy belül elválik a forrasztás, vagy csatlakozót kell cserélni. Megoldható.
Igazából én nem vagyok telefonszervizes, csak találkoztam pár esettel.
6/7 anonim 

válasza:

Azt kell megnézni nem e a kábel törött meg , másik töltővel kiderül, ez a könnyebb olcsóbb eset .
7/7 anonim 

válasza:

#3 Az ugye megvan,hogy fémmel csak akkor szabad turkálni ott ha le van választva az akku, különben hamar tudsz zárlatot, és egyúttal kárt tenni a telefonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!