Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek is buggos az...

Szerintetek is buggos az auchan újság? A moto e22 alatt ott van a mi logo. kepkuldes.com/image/Df5diZ

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 14:53
 1/3 A kérdező kommentje:
2023. aug. 18. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A hivatalos oldalon is:

[link]

Ez van, sietett a marketinges, feltehetőleg sablonból dolgozott.

2023. aug. 18. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Régebben tördeltem ez a kiadványt. Olyannyira „sablonból”, hogy másból nem is lehetne. Akkor még nagyon szigorú arculati kézikönyv volt, amelynek meg kellett felelni. Később történt pár változás, de hát minden ismétlődő kiadvány „sablonból” készül. Maradjunk ennél a szónál.

Kevés idő van rá, gyorsan kell dolgozni. A tördelő tévedhetett, aki ellenőrizte meg nem vette észre. De az is lehet, tévesen kapták meg eleve. A tördelőnek, korrektornak nem kell értenie ezekhez. Ha rossz anyagot kap, kiszúrja, rákérdez.

A hiba az hiba, nincs mit szépíteni rajta, de pl. amikor aktív szkenner operátor voltam, kb. harmincféle periodikán dolgoztam, az eseti kiadványokat nem számítva. Tördelőként is nagyon sokféle téma került elém.

Nem érthetünk mindenhez. Vagy ezt már írtam?

2023. aug. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!