Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meredek kérdés, de belevágjak?...

Meredek kérdés, de belevágjak? Nokia 5230-ról van szó

Figyelt kérdés

57 éves édesanyámnak szeretnék venni egy Nokia 5230-ast karácsonyra. A mai napig egy 12 éves Nokia 3410-es téglafonnal jár (ha vki emlékszik még rá, itt a linkje:

[link] )

Tudom, hogy ez kissé meredek váltás, mert a nokia 5230 egy érintőképernyős, gps-szes, symbianos csoda, de abban reménykedem, hogy betanítom, és hátha örülne neki. Sokszor viszem el őt, mert idegen helyen nehezen tájékozódik, szóval hátha jó lesz neki a gps is. T-Mobilos. Azt mondta, hogy ha valaha lecserélné a kedvenc kis 3410-esét, akkor az nagyképernyős legyen, hogy jól lássa, én meg arra gondoltam, hogy plusszban még megfejeljük egy videótelefonálásra is alkalmas funkcióval, mert ritkán találkozunk, és hogy ne csak halljuk, lássuk is egymást. Na meg a Nokia a kedvenc márkája, mást nem is igen szeretne szerintem.

Kicsit tartok tőle, mert 25 vagyok, de még nekem se volt symbianos telefonom, meg a netezésre is én tanítottam meg, de bízom benne, hogy erre is meg fogom tudni tanítani.

Szerintetek örülne neki?

2010. okt. 15. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináld. Tényleg, ha új telefont akarsz venni neki, akkor is valami sokkal egyszerűbbet. Alapból idegen lenne neki nagyon, és nem tudna hozzászokni ennyi idősen a symbianhoz, hogyha mindig is a 3410-est használta. Lényegében én a symbian miatt akarlak lebeszélni róla. Nagyon jó rendszer, nekem is ilyenem van, de nem való olyan 57 évesnek, aki soha nem tapasztalt még csak hasonlót sem.
2010. okt. 15. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az érintőképernyős telefon jó ötlet.

Az én anyum 50 éves, neki a kezébe adtam 2 telómat [nokia 7373 és Samsung Wave]. Azt mondta, a Samsungot sokkal egyszerűbb neki kezelni, hogy csak megkell érintenie azt, ahova be szeretne menni, és nem kell a gombokkal szenvedni :D

2010. okt. 15. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarok kukacoskodni, de a Nokia 3410-es telefon 2004-ben jelent meg, szóval nem lehet még 12 éves :)

A kérdésre válaszolva próba szerencse. Max lesz Neked egy új telód, anyukádnak meg veszel egy kisebb tudású készüléket.

2010. okt. 15. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg!!!!! Igaza van a harmadik válaszolónak! Nem is figyeltem, hogy ez a telefonja mióta van meg anyunak, csak azt tudtam, hogy 12 éve van mobilja, már az elsők közt volt neki. De igaz, mert most jutott eszembe, hogy előtte egy még régebbi alcatel volt, egy olyan, amit vmi beleállítva kellett tölteni.
2010. okt. 15. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:
jav.: *vmibe
2010. okt. 15. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes neki még.Az ismerősöm apuja 48 éves, kapott érintőset de titokba lecserélte, és visszaszerezte a régi telefonját.Amúgy nem tudom miért furcsa, nekem 15 évesen ilyen telefonom van(Nokia 3410-es) és nem szégyellem.:)
2010. okt. 16. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az lehet de majd le fogod cserélni nem? Hisz 15 éves vágyait nem elégíti ki nem?
2010. okt. 19. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nos egy telefon szolgáljon telefonként, tehát nekem nem kell már számítógéppel felszerelt telefon.A telefonok tudtommal arra vannak, hogy legalább telefonálni és SMS-ezni tudjunk, és ez nekem megvan.Akkor nincs probléma:)
2010. okt. 20. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!