Melyik lenne a legjobb telefon nekem?
Figyelt kérdés
Telekomnál szeretnék venni részletfizetésre új mobilt. Huawei P9 lite-om van, de az elmúlt időben akadt pár gondom, ezért szeretnék új telefont.
Szeretnék rajta
- Emaileket fogadni/küldeni
- Használni az ilyeneket, hogy Facebook, Twitter, Instagram, Tiktok, stb
- Pokemon Gozni
- Whatsappot használni
- Youtube videókat nézni
Mindezt anélkül, hogy a tárhely folyton telelenne.
Mit tudtok ajánlani nekem?
Előre is köszönöm a segítséget!
2023. aug. 16. 09:08
1/5 anonim válasza:
Teljesen általános igényeid vannak, így nem lesz nehéz találni egy jó készülèket. Mi a keret?
2/5 A kérdező kommentje:
Amire én amúgy gondoltam havi fizetésnél az árban olyan 4 és 9 ezer Ft között 22 hónapon át, de ha egy jó telefonnak a részletei ennél magasabb havi részlettel kezdődnek, megértem. Ebben az esetben maximum 15 ezret szeretnék fizetni havonta lehetőség szerint, de ennél feljebb nem szeretnék menni.
2023. aug. 16. 09:34
4/5 anonim válasza:
Samsung Galaxy A34 5G 256GB.
Bőven megfelelő az igényeidndk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!