Lehetséges, hogy hozzáférnek az adataimhoz?
Figyelt kérdés
1-2 emberrel a családban rossz a kapcsolatom, és alapvetően senkivel nem osztok meg semmit, de mégis mindent tudnak. Hozzáférhetnek az adataimhoz, láthatják mit csinálok a telefonon és számítógépen? Hallottam valami olyat, hogy a nyilvános Wifin keresztül ellophatják az adatokat. Mivel egy Wifin vagyunk, lehetséges lenne?2023. aug. 15. 20:14
1/5 Szervizmérnök úr válasza:
Az nem nyilvános Wifi feltételezem, csak egy lakás Wifi, aminek ti ismeritek a jelszavát, akik használjátok.
Ilyen szintű emberek nem tudják szerintem lefigyelni az adatforgalmat, ami egyébként is titkosított, úgyhogy sokra nem menne vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudhatnak szinte mindenről, miközben mindenem kódolva van, stb?
2023. aug. 15. 20:45
3/5 Szervizmérnök úr válasza:
Ezt előbb kifelejtettem, noha akartam írni, de nekem erről eléggé sajátos véleményem van. Ilyen netes felületeken elég sok paranoid gondolkodású emberrel lehet összefutni.
Lehet, hogy csak beképzeled magadnak.
4/5 anonim válasza:
Facebookon minden fent van.
Jobban tudja még azt is, hogy mikor voltál sz@rni, mint te magad.
5/5 anonim válasza:
Változtasd meg a jelszavaidat! (időszakosan ez nagyon is ajánlatos, például az ilyenek miatt.) Ha valaki tudja az e-mail, messenger / facebook stb. jelszavadat, elég sok mindenhez hozzáférhet nélküled is. Azt hogy a wifi adatforgalmon keresztül hozzájutnak-e a netes tevékenységeidhez, neked kell eldönteni, képesek-e ilyesmire azok akikről gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!