Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor 10 Lite nem kapcsol be,...

Honor 10 Lite nem kapcsol be, miután lemerült teljesen, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Régóta szarakodott az akksi, pár hónapja a mikrofonja ment el. Most lemerült teljesen és azóta nem kapcsol be. Próbáltam másik töltővel és nem az a gond.

Elvittem szervizbe, de lehet rossz helyre, majd közölték, hogy az akksinak semmi baja, nem tudja mi lehet a gond, mert neki kiírja, hogy fel van töltve. Próbáljunk meg egy kijelző cserét, mert volt a külső üvegen egy pici repedés, de fél éve úgy használtam és semmi gond nem volt. Szerintem akkor sem működött volna, mert ha a kijelzőnek lett volna baja, összefut vagy stb. Már kb. 12 óra alatt töltődött csak fel. Olvastam külföldi oldalakon, hogy más is járt így vele és javíthatatlan volt.

Mi baja lehet? Sajnos a képeim elvesztek róla, a cloud egy éve nem mentett semmit, pedig úgy tudtam, be van kapcsolva. Google biztonsági mentés pedig képeket nem mentett, mert minden más a médiában kívül meglett. Erre is várok ötleteket, de nyilván gudom, ez részben az én felelősséget is volt...

Vettem azóta egy új Samsungot, hát nagyon nem vagyok bele megelégedve (kijelző, kamera), még ez a régi is sokkal jobb volt. Amúgy nagyon szerettem, de most megharagudtam a márkára, meg szidták a Mediaban a kínai telefonokat. Honor 90-et szerettem volna, de lebeszéltek róla. iPhonera meg sajnos nem futja...

2023. aug. 14. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális helyre kellett volna vinni,nem kóklerhez.vannak a neten normális szervizek,oda kellett volna felküldeni.
2023. aug. 14. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Itt vidéken korlátozottak a lehetőségek, ehhez "kellett" vinnem, ugyanis a szüleim ismerőse. Már azon is kiakadtam, hogy 3 napig ott kell hagyni, "bevizsgálni", még 2 napot rajta ült, hogy sok a munka...

2023. aug. 14. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

"Vettem azóta egy új Samsungot, hát nagyon nem vagyok bele megelégedve (kijelző, kamera), még ez a régi is sokkal jobb volt."

Szerintem kicsit sok elvárásod volt, gondolom nem a legdrágább csúcskészüléket vetted meg :)

2023. aug. 15. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem... A34, A54-et akartam, de elvileg ez jobb, nagyobb a kijelző stb... Sajnos igen, az ugyanilyen árkategóriában lévő Xiami, Honor telefonok sokkal jobban ilyen téren (fotózás) legalábbis. A Honor 90-el szerintem jobban jártam volna, de nagyon lebeszéltek a kínai telefonokról.Tablet is járt volna hozzá...
2023. aug. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!