Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kèt telefonrôl fel hivok...

Ha kèt telefonrôl fel hivok kèt szemèlyt fogjàk hallani egymàst, ha nem hangositom ki à telefot?

Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 13:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Ugyèrtem egyszerre két személyt
2023. aug. 14. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
miért hallanák? Ha nincs kihangosítva, akkor maximum csak azt hallják, amit te beszélsz.
2023. aug. 14. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Felhív egy szó.

Úgy értem cserébe külön írandó.

A vesszők használatát a következő órán vesszük.

2023. aug. 14. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Kérded vagy mondod?

("?" - én vagyok a kérdőjel. Én jelzem a kérdőmondatok végét. "." - én pedig a pont. Légy üdvözölve!)

2023. aug. 14. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző hogy hallják egy mást, kihangosítva sem tökéletes.
2023. aug. 14. 14:22
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Amikor egy helyiségben ketten telefonáltok, akkor az általd hívott hallja a másik helyiségben lévő által hívottat? Nos... a telefon nem tudja, hogy ki tárcsázott (az okostelefon sem), úgyhogy csak azért mert ugyanaz az ember nyomta meg a hívás gombot, nem fogják hallani egymást.
2023. aug. 14. 14:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Ès ha ki hangositom mind à kèt telefon, akkor sem ?
2023. aug. 14. 20:57
 8/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Konferenvcia-hívás az, ami neked segíthet. Kihangosítva nem lesz jó a minőség, mint ahogy már írták.
2023. aug. 14. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy kulfoldrol fognak hivni Ès szüksègem lesz tolmàcsra. Konferencia hivas kizàrt. Szoval m'as megoldas nincs
2023. aug. 15. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!