Hogy lehet egyszer használatos mobilhoz jutni?
Figyelt kérdés
Elvégeztem az Oxford tesztet, de a a beküldéshez nem e-mail címet, hanem mobilszámot kérnek. Azon viszont lehet valakit zaklatni. Csak az értékelésre vagyok kíváncsi, nem akarok együttműködni a szcientológusokkal.#egyszer használatos mobil
2023. aug. 13. 20:11
2/6 anonim válasza:
Hagyd a francba, hülyeség az a teszt.
3/6 anonim válasza:
Ezt hallgasd végig, és olvasd el a videó alatti kommenteket is:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom hogy csak a pénzre hajtanak, de az értékelésre kíváncsi vagyok. Az ilyen "pszichológiai" teszteket ki szoktam tölteni és jót nevetek az értékelésen.
2023. aug. 14. 07:39
5/6 anonim válasza:
A kommentek között írják, hogy nem reális az értékelé, azért linkeltem, és írtam, hogy azokat is olvasd el. Nem kapsz valódi kiértékelést. Ez a teszt is csak egy csali.
6/6 anonim 

válasza:

vegyél egy feltöltős kártyát, aztán ha már nem kell, nem használod! Mivel nem lesz rajta adat egyeztetés, így a számod meg is szűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!