Mi az a Satellite Tiltás szolgálatás a Vodafonál?
Figyelt kérdés
RED Infinity 5G-csomagra váltottam a Vodafonnál. De arról nem tájékoztattak hogy lesz benne egy Satellite Tiltás. De mi az a Satellite Tiltás? És miért kell tiltani a Satellite szolgálatást? Tudom hogy a Satellite műholdat jelent, de minek kell tiltani és ki kérte? Mert én nem kértem a Satellite Tiltást az biztos.#Vodafone #Satellite Tiltás
2023. aug. 12. 16:48
11/15 anonim válasza:
"Ráadásul Magyarosságon nincs jelen egyetlen egy satellit mobil szolgálató sem. Ami meg elérhető is az meg mind külföldi szolgálató."
Pont ezért.
"Mert a Telekomnál nem találkoztam ilyennel! "
Erre gondoltál?
12/15 A kérdező kommentje:
10-es és 11-es válaszíró részére! Miért erőlteted a Satelit szolgálatást? Mert nem járok külföldre.
2023. aug. 27. 09:50
13/15 anonim válasza:
És a vodafone-nak honnan kéne tudnia, hogy te nem jársz külföldre?
Akkor meg azért hisztiznél, hogy kémkednek utánad.
14/15 anonim válasza:
Akkor tisztára megérte azt a tarifát venni ami kifejezetten annak való aki sokat jár külföldre 😂 gondolom azért választottad mert így kedvezményes volt a teló
15/15 anonim válasza:
Az SMS-el már csak annyi a baj, hogy ha megérkezett, akkor már felcsatlakoztál a hálózatra és roamingolsz. Ezáltal jó eséllyel már némi adatforgalmad is lett (háttérben akár egy Messenger üzenet érkezése) ami már alaposan megemeli a számládat.
Ezért elővigyázatossági okokból a szolgáltatók alapértelmezett beállítása az, hogy KI van kapcsolva az opció.
Viszont megtalálod, ha esetleg vissza szeretnéd kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!